Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Alessandro Michele: Αποχώρησε από τον οίκο Gucci μετά από 7 χρόνια

Alessandro Michele: Αποχώρησε από τον οίκο Gucci μετά από 7 χρόνια

Ο Alessandro Michele, δημιουργικός διευθυντής του οίκοι Gucci από το 2015, αποχώρησε από τη θέση του, και με μία ανάρτηση στα social media επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ωρών.

Οι φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί της Τετάρτης, τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Ο Alessandro Michele ανέλαβε την Gucci το έτος 2015, και αμέσως κυριάρχησε στον κόσμο της μό, ας δίνοντας στο brand ένα νέο μοναδικό στιλ.

Ο ίδιος ο Alessandro Michele, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, έγραψε πόσο ευγνώμων νιώθει για όλο αυτό το ταξίδι με τον οίκο Gucci όλα αυτά τα χρόνια!

«Υπάρχουν στιγμές που οι δρόμοι χωρίζουν λόγω των διαφορετικών προοπτικών που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Σήμερα τελειώνει για μένα ένα εξαιρετικό ταξίδι, που διαρκεί περισσότερα από είκοσι χρόνια, μέσα σε μια εταιρεία στην οποία έχω αφιερώσει ακούραστα όλη μου την αγάπη και το δημιουργικό πάθος.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου η Gucci ήταν το σπίτι μου, η υιοθετημένη οικογένειά μου.

Μαζί τους έχω ευχηθεί, ονειρευτεί, φανταστεί. Χωρίς αυτούς, τίποτα από αυτά που έχτισα δεν θα ήταν δυνατό», έγραψε ο σχεδιαστής.

Η εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να κάνει μία σχεδιαστική «στροφή» και αυτό δεν βρήκε σύμφωνο τον Μichele, έτσι ήρθε το τέλος εποχής για μία ιστορική συνεργασία στον κόσμο της Μόδας που θα θυμόμαστε για πάντα!

Πηγή: tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις