Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 από την Amita Motion στηρίζει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

Special Guest Star στη μεγαλύτερη μουσική εμπειρία από την Amita Motion, οι ΜΕΛΙSSES! Στη σκηνή θα βρεθούν live η Τάμτα και οι FY, Hawk, Marseaux, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Solmeister, Αναστασία, Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Μαζί τους οι DJ Bobito, Ellize, Joanne, Daphne Lawrence, Mc Daddy, Natasha Kay, Sigma, Αντωνία Καούρη, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Λαζαρίδου, Δημήτρης Ταταράκης κ.ά.

Από το 2006 λειτουργεί στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών Τμήμα Μουσικοθεραπείας για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων.

Οι θεραπείες είναι ατομικές και γίνονται σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα, από εξειδικευμένους μουσικοθεραπευτές. Το παιδί, καλείται να ανακαλύψει με την βοήθεια του μουσικοθεραπευτή του, τις ικανότητες του, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Μέσα από ένα εξαιρετικό μουσικό ταξίδι, το παιδί έρχεται σε επαφή με το συναίσθημά του, εκτονώνει την ψυχολογική πίεση ή τον φόρτο της καθημερινότητας του, αποσυμπιέζεται και ταυτόχρονα νοηματοδοτεί δημιουργικά, πάντα μέσα σε προστατευμένο θεραπευτικά πλαίσιο. Παράλληλα, στο Τμήμα Βρεφών υλοποιείται πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας και απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες και παιδιά ηλικίας έως και 2,6 ετών. Οι στόχοι του προγράμματος είναι η ενίσχυση του δεσμού γονέα-βρέφους, των κοινωνικών δεξιοτήτων και της χαλάρωσης.

Στα πλαίσια μιας ολιστικής μουσικοθεραπευτικής προσέγγισης γίνονται και ομαδικές συνεδρίες για τα παιδιά που φοιτούν στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Μέσα από μουσικά δρώμενα δουλεύεται:

  • η επικοινωνία,
  • η ομαλή ένταξη του παιδιού στο κοινωνικό σύνολο μέσα απ’ την καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων,
  • η εικόνα του εαυτού,
  • η αναγνώριση και έκφραση του εσωτερικού του κόσμου,
  • η ενδυνάμωση του συναισθήματος και η ενσυναίσθηση,
  • η καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητας.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται διαχρονικά το περιβάλλον

Σε συνέπεια με τη στρατηγική και τη δέσμευση της CocaCola Τρία Έψιλον για μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2040, η Amita Motion θα φροντίσει όπως κάθε χρόνο για την αντιστάθμιση του 100% των εκπομπών που θα προκληθούν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022.

Παράλληλα, η εταιρεία θα αναλάβει τη συλλογή και την ανακύκλωση όλων των συσκευασιών που θα καταναλωθούν στην εκδήλωση και σε συνεργασία με την εταιρεία Tetra Pak θα τους δώσει δεύτερη ζωή.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 και μπείτε στην πιο Θετική Παρέα, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion!  

Facebook: Amita Motion

Instagram: amitamotion

TikTok: amita_motion

YouTube: AmitaMotionOfficial

Website: amitamotion.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις