Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Anne Heche: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός – «Δεν πρόκειται να επιβιώσει»

Anne Heche: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός – «Δεν πρόκειται να επιβιώσει»

«Δεν αναμένεται να επιβιώσει» η ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις, Anne Heche, καθώς σύμφωνα με την οικογένειά της είναι εγκεφαλικά νεκρή και παραμένει σε μηχανική υποστήριξη μέχρι να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά.

Η πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις ενεπλάκη σε τροχαίο στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε σπίτι.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο της ηθοποιού τυλίχθηκε στις φλόγες και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για να καταφέρει να την απεγκλωβίσει από το φλεγόμενο όχημα.

Η ίδια σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το τροχαίο διακρίνεται να προσπαθεί να σηκωθεί από το φορείο που τη μετέφεραν οι νοσηλευτές, ενώ φαινόταν πως είχε υποστεί εγκαύματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας της Χεκ τα τραύματά της είναι τόσο σοβαρά σε σημείο που οι γιατροί δεν αναμένουν να επιβιώσει. Ωστόσο, θα παραμείνει συνδεδεμένη με τα ειδικά μηχανήματα μέχρι να καθοριστεί εάν τα όργανά της είναι κατάλληλα για δωρεά.

Αυτή ήταν εξάλλου και η επιθυμία της Χεκ. Η ανακοίνωση της οικογένειας ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χεκ υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Χεκ είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν το μοιραίο τροχαίο, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί με τις τοξικολογικές εξετάσεις. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις