Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

BAFTA 2023: Η Κέιτ Μίντλετον πήγε με ξαναφορεμένη τουαλέτα και σκουλαρίκια 19,95 ευρώ

BAFTA 2023: Η Κέιτ Μίντλετον πήγε με ξαναφορεμένη τουαλέτα και σκουλαρίκια 19,95 ευρώ

Talk of the town για την παρουσία της στα βραβεία BAFTA έχει γίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεντον. Και δεν ήταν μόνο το… χάδι στον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ύστερα από τρία χρόνια, ο Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλεντον, ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας πλέον, βρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA, στο Royal Festival Hall του Λονδίνου.

Ήταν η 76η απονομή των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, πρόεδρος της οποίας είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Πέρα από την τρυφερή και λίγο… ερωτική κίνηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας προς τον σύζυγό της, η Κέιτ Μίντλεντον ξεχώρισε και για τις στυλιστικές της επιλογές.

Απαστράπτουσα, η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας φόρεσε μία λευκή δημιουργία σε αρχαιοελληνικό στιλ του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen την οποία είχε ξαναφορέσει το 2019.

Δείχνοντας για ακόμη μια φορά την οικολογική της συνείδηση, καθώς και το πόσο στηρίζει τη βιωσιμότητα της μόδας το φόρεμα τροποποιήθηκε στον ώμο προσθέτοντας ασύμμετρες λεπτομέρειες, ενώ μία λευκή ζώνη κολάκευε τη σιλουέτα της.

Το φόρεμα αυτό, η Κέιτ Μίντλετον το συνδύασε με μακριά χρυσά σκουλαρίκια από τα Zara που κοστίζουν μόνο 15,95 ευρώ.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσές γόβες, μαύρο ορθογώνιο clutch Alexander McQueen, το οποίο ταίριαζε με τα πανύψηλα βελούδινα γάντια Cornelia James.

Ήταν μία νέα πινελιά από την Κέιτ Μίντλετον, η οποία δεν έχει εμφανιστεί να φοράει τέτοιο αξεσουάρ στο παρελθόν.

Η εμφάνιση του 2019

Ο Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας από το 2010, φόρεσε ένα κλασικό μαύρο βελούδινο σμόκιν και παπιγιόν.

Η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε για πρώτη φορά τα βραβεία με τον σύζυγό της το 2017 και έχει παρευρεθεί μόνο τέσσερις φορές από τον γάμο της το 2011, σύμφωνα με την Dailymail.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις