Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

BTS: Ανακοίνωσαν ότι το νέο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

BTS: Ανακοίνωσαν ότι το νέο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκεκριμένα, οι BTS ανακοίνωσαν ότι το επόμενο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου.

Το κορυφαίο K-pop συγκρότημα έκανε την ανακοίνωση στο Twitter με ένα ασπρόμαυρο teaser βίντεο που περιλαμβάνει στιγμές από την καριέρα του και το σύνθημα «We Are Bulletproof» (Είμαστε Αλεξίσφαιροι).

Το ακρωνύμιο BTS του συγκροτήματος προέρχεται από το «Bangtan Sonyeondan» στα κορεατικά (Αλεξίσφαιροι Πρόσκοποι) και τη φράση «Beyond the Scene» στα αγγλικά.

Το επταμελές νοτιοκορεατικό ανδρικό συγκρότημα που απαρτίζεται από τους RM, Jin, Suga, J-Hope , Jimin, V, και Jungkook ολοκλήρωσε το τελευταίο σόου του «Permission to Dance On Stage» στο Λας Βέγκας .

Το άλμπουμ των BTS, το οποίο δεν έχει επίσημο τίτλο και δεν είναι σαφές εάν το «We Are Bulletproof» αναφέρεται στο άλμπουμ ή σε τραγούδι.

Στο τελευταίο σόου προβλήθηκε σε οθόνη βίντεο με την ημερομηνία «2022.06.10» μαζί με το σύνθημα «We are bulletproof».

Οι BTS κυκλοφόρησαν το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους «Be» τον Νοέμβριο του 2020. Το συγκρότημα έκτοτε έχει κυκλοφορήσει δύο επιτυχημένα singles, το “Butter” και το «Permission to Dance».

Οι BTS έκαναν πρόσφατα προηχογραφημένη εμφάνιση στην τελετή απονομής των Όσκαρ, εξυμνώντας τις αγαπημένες τους ταινίες της Disney και της Pixar, συμπεριλαμβανομένων των «Coco» και «Aladdin».

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η ταινία από τη συναυλία του συγκροτήματος, «BTS Permission to Dance on Stage: Seoul» είχε εισπράξεις 32,6 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο της στο διεθνές box office από την προβολή σε 3.711 κινηματογράφους σε 75 αγορές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις