Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Bianca Censori: Δύο νέες προκλητικές εμφανίσεις στο Λος Άντζελες

Bianca Censori: Δύο νέες προκλητικές εμφανίσεις στο Λος Άντζελες
Reuters

Δεν λέει να σταματήσει τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις η Μπιάνκα Σενσόρι με τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, να δείχνει να το απολαμβάνει, όπως έγινε στο Λος Άντζελες

Η 29χρονη Αυστραλή Μπιάνκα Σενσόρι (Bianca Censori) εθεάθη στο Λος Άντζελες και τράβηξε τα φλας και με τις δύο άκρως see through εμφανίσεις της. 

Η μια έγινε σε επίσκεψη στο οικογενειακό εστιατόριο The Cheesecake Factory με τη Σενσόρι να αφήνει ακάλυπτα τα μισά οπίσθιά της.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, το ζευγάρι εθεάθη σε επαγγελματικό ραντεβού με το 29χρονο μοντέλο να επιλέγει για την περίσταση ένα πράσινο διάφανο καλσόν, το οποίο φρόντισε να της είχε «πέσει» για να φαίνονται τα οπίσθιά της και το οποίο συνδύασε με ένα μπεζ μπουστάκι που κάλυπτε ίσα ίσα το στήθος της.

Με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες συμπλήρωσε το άκρως σέξι σύνολο.

Στο πλευρό της ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ, με αθλητικό λουκ, φαρδύ παντελόνι και φούτερ και μαύρα χοντροκομμένα sneakers.

 

Είχε προηγηθεί την Κυριακή (17.03.2024) η βόλτα του 29χρονου μοντέλου με τον 46χρονο ράπερ Κάνιε Γουέστ στο Λος Άντζελες με τη Σενσόρι να φοράει μια see through ολόσωμη φόρμα, η οποία αποκάλυπτε κάθε λεπτομέρεια του κορμιού της.

Σύμφωνα με το Page Six, η Σενσόρι επέλεξε να μην φορέσει ούτε εσώρουχο και επιστράτευσε το κινητό της για να… κρύψει τα επίμαχα σημεία. 

Πληροφορίες από Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις