Lifestyle

Big Brother: Όταν παίκτρια της ισπανικής εκδοχής του reality είχε βιαστεί από συμπαίκτη της!

Σάλος έχει δημιουργηθεί εδώ και δύο ημέρες με το ελληνικό Big Brother, στο οποίο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μίλησε χυδαία για το γυναικείο φύλο, αναφέροντας ακόμη και την λέξη “βιασμός”.

Η φράση αυτή καταδικάστηκε από την μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού κοινού αλλά και το σύνολο των πολιτικών κομμάτων. Ο παίκτης εκδιώχθηκε από το reality και ο ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, χαρακτηριζόντας το ατυχές αυτό περιστατικό “ανθρώπινο λάθος”. Διαβάστε στο tlife.gr τι είχε γίνει στο ισπανικό Big Brother

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Κόλιν Φάρελ αποθέωσε τη νέα του συμπρωταγωνίστρια, Μάργκοτ Ρόμπι: «Δεν είναι μόνο μια απίστευτη ηθοποιός»
Οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ταινία «A Big, Bold, Beautiful Journey», που θα έρθει και στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο «Ένα μεγάλο όμορφο τολμηρό ταξίδι»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Μάργκοτ Ρόμπι