Site icon NewsIT

Bob Heatlie: Πέθανε ο άνθρωπος που έγραψε το χιλιοτραγουδισμένο «Merry Christmas Everyone»

17.04.2023 | 22:31
Bob Heatlie: Πέθανε ο άνθρωπος που έγραψε το χιλιοτραγουδισμένο «Merry Christmas Everyone»

Ένα λευκό τριαντάφυλλο έχει αφήσει ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Παξινός στην είσοδο του Δικηγορικού Γραφείου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου , Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017. Με κάποια υπόθεση που χειριζόταν τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει σχέση η εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου χθές το απόγευμα στο δικηγορικό γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154 στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο Bob Heatlie, ο άνθρωπος που έγραψε το πασίγνωστο τραγούδι «Merry Christmas Everyone» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Πέθανε στις 8 Απριλίου, με φίλους και συναδέλφους να γράφουν τα δικά τους μηνύματα παρηγοριάς στην οικογένεια, στα social media.

Όμως ο Heatlie εκτός από το συγκεκριμένο τραγούδι είχε γράψει και πολλά άλλα και είχε συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Sir Cliff Richard.

Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone (Official 4K Video)

Το «Merry Christmas Everyone» έγινε νούμερο ένα τραγούδι των Χριστουγέννων το 1985 και έκτοτε εδραιώθηκε ως εορταστικό κλασικό, σύμφωνα με το metro.co.uk

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version