Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Cara Delevigne: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία της

Cara Delevigne: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία της

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, η Κάρα Ντελεβίν βρέθηκε στο Παρίσι, δίνοντας το παρών στο πάρτι για την παρουσίαση της συλλογής «Cara Loves Karl» κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του, το People.

Η είδηση προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς το γνωστό μοντέλο, πριν από μερικές ημέρες σε αντίστοιχη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο event, προκαλώντας μάλιστα έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγεία της, μετά από ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η Κάρα Ντελεβίν συνεργάζεται με τον οίκο Λάγκερφελντ σε μια συλλογή από βιώσιμα υλικά. Στην εκδήλωση εμφανίστηκε με ένα oversized σακάκι σμόκιν με μια ζώνη που έγραφε το όνομα του εμβληματικού σχεδιαστή περασμένη γύρω από το λαιμό της και μία αντίστοιχη στη μέση της, ενώ η εμφάνισή της, ολοκληρωνόταν με ψηλές καστόρινες μαύρες μπότες.

Η εντυπωσιακή συλλογή παρουσιάστηκε στις 8 Σεπτεμβρίου γιορτάζοντας τη φιλία του Λάγκερφελντ με το μοντέλο καθώς και την κοινή τους φιλοσοφία. «Πιστεύω ότι θα ήταν πραγματικά περήφανος για αυτό που δημιουργήσαμε και για τον τρόπο που το δημιουργήσαμε, χωρίς να ορίζουμε ποιος πρέπει να φοράει τα κομμάτια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αγγλίδα.

Νωρίτερα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μοιράστηκε μία άλλη ξεχωριστή εμφάνιση από τη συλλογή. Φόρεσε ένα κομψό μαύρο σακάκι με ασορτί παντελόνι και μυτερές κλασσικές γόβες, γράφοντας στη λεζάντα: «Cara Loves Karl».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις