Πέμπτη, 23 Μαΐ
27oC Αθήνα

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – «Έχει χάσει τον έλεγχο των μυών της», λέει η αδερφή της

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – «Έχει χάσει τον έλεγχο των μυών της», λέει η αδερφή της

Μάχη με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου εξακολουθεί να δίνει η θρυλική τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, με την κατάσταση της υγεία της ωστόσο να επιδεινώνεται. «Έχει χάσει πλέον τον έλεγχο των μυών της», τονίζει η αδερφή της.

«Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται γι’ αυτήν», σημειώνει η αδερφή της Celine Dion, Κλοντέτ, τη στιγμή που τα νέα για την υγεία της κορυφαίας ερμηνεύτριας, που πάσχει από τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, δεν είναι ιδιαίτερα θετικά.

 «Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη» δήλωσε η Κλοντέτ στο 7 Jours και πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια ότι και στα δικά μας όνειρα και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή. Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω. Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς. Επειδή πρόκειται για μία στο εκατομμύριο περιπτώσεις, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη έρευνα, επειδή δεν επηρεάζει πολλούς ανθρώπους».

Αναφερόμενη στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της οικογένειας της Σελίν Ντιόν, το «Fondation Maman Dion», η Κλοντέτ δήλωσε: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους επειδή πρόκειται για μια ασθένεια που δεν είναι ευρέως γνωστή. Αν ξέρατε μόνο τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δέχεται το ίδρυμα για τη Celin… Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται γι’ αυτήν. Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα, δώρα και ευλογημένους σταυρούς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις