Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Charles Melton: Οι φαν του προβλέπουν ότι θα πάρει το Όσκαρ

Charles Melton: Οι φαν του προβλέπουν ότι θα πάρει το Όσκαρ

O Charles Melton σαρώνει στη σειρά «Riverdale» και μάλιστα πήρε και ένα από τα βραβεία Gotham, αλλά οι φαν του προβλέπουν ότι οι βραβεύσεις θα συνεχιστούν φέτος και μάλιστα θα φτάσει και ως την κατάκτηση του Όσκαρ.

Ο 32χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τσαρλς Μέλτον, ο οποίος υποδύεται τον Ρέτζι Μαντλ στη σειρά του CW, «Riverdale», αναδείχθηκε τη Δευτέρα νικητής στην κατηγορία Εξαίρετη Ερμηνεία σε Β’ Ρόλο στην τελετή απονομής των βραβείων Gotham, του Ινστιτούτου Κινηματογράφου και Μέσων Gotham, στη Νέα Υόρκη. Ο Charles Melton βραβεύθηκε για τον ρόλο του στη μαύρη κωμωδία του Τοντ Χέινς «May December» και οι φαν του λένε ότι η επόμενη βράβευσή του θα είναι με το Όσκαρ.

Η ερμηνεία του Τσαρλς Μέλτον ως αφελής Τζο ξεχώρισε από εκείνες των Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία «Barbie», της Κλερ Φόι στο φιλμ «All of Us Strangers» και της Ρέιτσελ ΜακΆνταμς στο «Are You There God? It’s Me, Margaret».

Εμφανώς έκπληκτος από τη νίκη του, ο Charles Melton που έκανε το μεγάλο μπαμ με τη σειρά, «Riverdale» ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο με επιφωνήματα έκπληξης και ευχαρίστησε τις συμπρωταγωνίστριές του Νάταλι Πόρτμαν και Τζούλιαν Μουρ, τις οποίες χαρακτήρισε «μύθους» και τον σκηνοθέτη της ταινίας.

Μετά την είδηση της νίκης του, αρκετοί θαυμαστές και θαυμάστριες έστειλαν τα συγχαρητήριά τους με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάλεσαν τον Μέλτον να κερδίσει Όσκαρ. «Όλοι βρίσκονται πίσω από την καμπάνια για Όσκαρ στον Τσαρλς Μέλτον» αναφέρει θαυμάστρια σε μήνυμα στο X.

«Ο Charles Melton είναι τόσο γοητευτικός και τα λόγια του για το πόσο του άρεσε η εμπειρία της συμμετοχής στο May December ήταν τόσο θερμά. Θα στηρίξω την καμπάνια για να ανέβει στη σκηνή των Όσκαρ τον Μάρτιο» γράφει άλλη θαυμάστρια.

Πέρσι το φιλμ «Everything Everywhere All At Once» που κέρδισε στα Gotham Awards στην Κατηγορία Καλύτερης Ταινίας κέρδισε και το Όσκαρ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις