Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Cole Brings Plenty: Μυστήριο με τον θάνατο του 27χρονου ηθοποιού της σειράς «1923»

Cole Brings Plenty: Μυστήριο με τον θάνατο του 27χρονου ηθοποιού της σειράς «1923»
Φωτογραφία: facebook/Cole Brings Plenty

Ο ηθοποιός του “1923” Cole Brings Plenty, ανιψιός του πρωταγωνιστή του “Yellowstone” Mo Brings Plenty, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 27 ετών.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που μοιράστηκε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τζόνσον την Παρασκευή (05.04.2024), οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα του ηθοποιού Cole Brings Plenty στις 11:45 π.μ. τοπική ώρα, όταν έλαβαν κλήση για εγκαταλελειμμένο όχημα.

Βρέθηκε σε μια “δασώδη περιοχή μακριά από το όχημα”.

Ο πατέρας του Cole, Joe Brings Plenty, επιβεβαίωσε την είδηση μέσω μιας δήλωσης που μοιράστηκε στα social media.

“Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνω ότι ο γιος μου, ο Cole, βρέθηκε και δεν είναι πλέον μαζί μας”, τόνιζε η ανακοίνωση. “Θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους για τις προσευχές και τις θετικές σκέψεις που στείλατε για τον Cole.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cole Brings Plenty (@colebringsplenty)

Ο θάνατος του Cole προκαλεί ερωτήματα καθώς πριν λίγες ημέρες είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του. Τελευταία φορά που τον είχαν δει ήταν την Κυριακή του Πάσχα, στις 31 Μαρτίου, αλλά δεν είχε χαρακτηριστεί ως “αγνοούμενος” μέχρι την Τρίτη, 2 Απριλίου. Ο άτυχος ηθοποιός θεωρούνταν ύποπτος σχετικά με ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο συνέβη την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε.

Θεωρήθηκε ύποπτος όταν οι αστυνομικοί “ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για μια γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια”.

Ο Cole έπαιξε σε δύο επεισόδια της σειράς “Yellowstone” ως Pete Plenty Clouds και σε δύο επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Into the Wild Frontier”. Εργάστηκε επίσης και ως μοντέλο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις