Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

DJ tWitch: Οι τελευταίες στιγμές πριν από την αυτοκτονία – Το «αντίο» της Έλεν Ντε Τζένερις

DJ tWitch: Οι τελευταίες στιγμές πριν από την αυτοκτονία – Το «αντίο» της Έλεν Ντε Τζένερις

Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι ενοχλούσε τον Stephen “tWitch” Boss, τον DJ της εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις, που αυτοκτόνησε στο μπάνιο ενός δωματίου μοτέλ στο Λος Άντζελες την Τρίτη (13.12.2022) προκαλώντας σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο των ΗΠΑ.

Έτσι δηλώνουν οι υπάλληλοι του μοτέλ που συνάντησαν τον DJ της Έλεν Ντε Τζένερις, όταν έκανε check-in στο μοτέλ του Λος Άντζελες, περίπου 1,6 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του: πως δεν φαινόταν να έχει κακή διάθεση ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο TMZ, ο Stephen “tWitch” Boss έκλεισε το δωμάτιο του μοτέλ μόνο για ένα βράδυ και μαζί του κουβαλούσε μόνο μια μικρή τσάντα. Δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή να είναι αναστατωμένος για κάτι, ωστόσο ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι επέλεξε να περάσει τη νύχτα εκεί και όχι σπίτι του.

Ο DJ δεν απάντησε ποτέ στην αφύπνιση των υπαλλήλων του μοτέλ, οι οποίοι ανησύχησαν και έτρεξαν αμέσως στο δωμάτιό του για να δουν αν έχει συμβεί κάτι. Τελικά, βρήκαν το άψυχο σώμα του στο μπάνιο του δωματίου, καθώς αυτοκτόνησε με πυροβολισμό.

Όμως, οι υπάλληλοι δεν άκουσαν ούτε τον πυροβολισμό αλλά για αυτό ίσως να φταίει και ο σχηματισμός του μοτέλ, επειδή τα δωμάτια δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Γύρω στις 11:15 το πρωί, οι διασώστες που έφτασαν εκεί, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η Άλισον, η σύζυγος του Stephen “tWitch” Boss, ήταν σε έξαλλη κατάσταση όταν δήλωσε την εξαφάνιση του 40χρονου, καθώς «δεν είναι τέτοιος τύπος» όπως δήλωσε η ίδια στις Αρχές. Είχε αφήσει και το αμάξι του στο πάρκινγκ του σπιτιού του.

Η ανάρτηση της Έλεν Ντε Τζένερις για τον “tWitch”:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Σε μια εγκάρδια ανάρτηση, η Έλεν Ντε Τζένερις απέτισε φόρο τιμής στον φίλο της, λέγοντας: «Ράγισε η καρδιά μου. Ο “tWitch” ήταν αγνός γεμάτος αγάπη και φως. Ήταν η οικογένειά μου και τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Θα μου λείψει. Παρακαλώ στείλτε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας στην Άλισον και τα όμορφα παιδιά του – τον Γουέσλι, τον Μάντοξ και τη Ζάια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις