Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Elle Brooke: Viral η παρ’ ολίγον τούμπα της στο Instagram επειδή τρέχει μες στο χιόνι

Elle Brooke: Viral η παρ’ ολίγον τούμπα της στο Instagram επειδή τρέχει μες στο χιόνι

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ερωτικών ταινιών, Elle Brooke, «παραλίγο να πεθάνει», παραλίγο να πεθάνει, όπως έγραψε η ίδια σε μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, που φαίνεται να τρέχει στο χιόνι με μπότες και να γλιστράει.

Αρχικά, το μοντέλο ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου τραγουδάει το Fight For This Love της Cheryl Cole και κουνάει με δύναμη το κλαδί ενός δέντρου στον κήπο ενός σπιτιού. Το χιόνι αρχίζει να πέφτει πάνω της και η ίδια παγώνει.

Αμέσως μετά, αρχίζει να τρέχει αλλά το ελαφρύ ντύσιμό της με ψηλές μπότες δεν ήταν ιδανικό για το συγκεκριμένο έδαφος. Στο τέλος, η Elle Brooke γλιστράει και παραπατάει στο χιόνι, φωνάζοντας από τρόμο. Το βίντεο συγκέντρωσε σχεδόν 14.000 likes και το είδαν οι περισσότεροι από τους 548.000 ακόλουθούς της.

Αν και αρκετοί γέλασαν με τη γκάφα της, υπήρξαν και άλλοι που την ειρωνεύτηκαν και την πίκαραν για το βίντεό της, γράφοντας σχόλια όπως «πω πω, το χιόνι είναι κρύο, ποιος να το ‘ξερε;» αλλά και «τι περίμενες να συμβεί;» επειδή έτρεχε στο χιόνι.

Δείτε το βίντεο της Elle Brooke:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Brooke 👑 (@thedumbledong)

Άλλοι, βέβαια, γέλασαν με τις κραυγές της, γράφοντας ότι «νόμιζα ότι οι πτεροδάκτυλοι εξαφανίστηκαν» αλλά και ότι «ουρλιάζω από τα γέλια με τα ουρλιαχτά σου».

Η Elle Brooke είναι ένα μοντέλο από τη Βρετανία, που έγινε γνωστή από τις σέξι εμφανίσεις της στο Tik Tok και τη μεταστροφή της στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών αλλά και από την αγάπη της για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις