Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Emmy 2024: Eντυπωσιακή στα 90 της χρόνια η Τζόαν Κόλλινς στο κόκκινο χαλί

Emmy 2024: Eντυπωσιακή στα 90 της χρόνια η Τζόαν Κόλλινς στο κόκκινο χαλί
Φωτογραφίες Reuters

Αψηφώντας τον χρόνο η Τζόαν Κόλλινς κέρδισε την προσοχή όλων στα βραβεία Emmy.

Η Τζόαν Κόλλινς παρά τα 90 της χρόνια ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή χθες (15.1.2024) στην 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy στο Λος Άντζελες.

Η Βρετανίδα σταρ πόζαρε στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας μία μάξι δημιουργία της σχεδιάστριας Jenny Packham, την οποία συνδύασε με σατέν γάντια στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό της σύνολο με λαμπερά διαμαντένια κοσμήματα και ένα κόκκινο κραγιόν.

Στο μεγάλο event η Τζόαν Κόλλινς συνοδευόταν από τον αγαπημένο σύζυγό της και διάσημο παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Claridge’s του Λονδίνου στις 17 Φεβρουαρίου 2002.

 

Στη συνέχεια, η σταρ εμφανίστηκε μαζί με την ηθοποιό Ταράτζι Π. Χένσον στη σκηνή για να παρουσιάσουν το Βραβείο για την Εξαιρετική Σειρά Περιορισμένης Διάρκειας. Το βραβείο κέρδισε η κωμωδία – υπαρξιακό δράμα «Beef» του Netflix.

 

Η Βρετανίδα ηθοποιός έχει υπάρξει και η ίδια υποψήφια στα Emmy το 1984 για τον εμβληματικό ρόλο της αδίστακτης Αλέξις Κάρινγκτον Κόλμπι στη «Δυναστεία», το οποίο δεν κέρδισε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις