Lifestyle

Eurovision 2022: Σκίστηκε το παντελόνι του τραγουδιστή της Λετονίας στη σκηνή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα από τα ευτράπελα της Eurovision 2022, που θα γίνει στο Τορίνο της Ιταλίας, ανήκει στη Λετονία και συγκεκριμένα στον τραγουδιστή του συγκροτήματος που θα εκπροσωπήσει τη χώρα, καθώς του σκίστηκε το παντελόνι πάνω στη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους τραγουδιστές του συγκροτήματος Citi Zēni, που θα εκπροσωπήσει τη Λετονία στη Eurovision 2022, είχε ένα μικρό ατύχημα πάνω στη σκηνή, καθώς του σκίστηκε το παντελόνι στις πρόβες.

Η χορογραφία του τραγουδιού «Eat Your Salad», που μιλά για την ελκυστικότητα του βιγκανισμού, είναι αρκετά απαιτητική και – όπως σχολίασαν πολλοί – διασκεδαστική, επειδή οι τραγουδιστές χοροπηδάνε στη σκηνή.

https://twitter.com/musiable/status/1521806693772013568

Όπως φαίνεται, σε κάποια απότομη κίνηση, σκίστηκε το παντελόνι του τραγουδιστή από το πορτοκαλί κοστούμι που φοράει και το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε σε επίσημη φωτογραφία, μπροστά στα μάτια των θεατών που παρακολουθούσαν τις πρόβες.

https://twitter.com/wiwibloggs/status/1521885867165499392

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μπάρμπρα Στρέιζαντ: «Το Χόλιγουντ μου έκλεινε την πόρτα για το Yentl επειδή ήμουν γυναίκα»
Η θρυλική Στρέιζαντ τιμήθηκε στην τελετή λήξης του 79ου Φεστιβάλ Καννών με τον Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί αυτοπροσώπως στη Γαλλία, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ
Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα – «Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»
«Τον τελευταίο χρόνο είχα και εγώ κάποια δικά μου θέματα και δεν ήμουν αντάξιος των προσδοκιών της» είπε σε άλλο σημείο ο Χάρης Σιανίδης για τη Γωγώ Μαστροκώστα
Χάρης Σιανίδης και Γωγώ Μαστροκώστα