Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Fabergé: Συλλογή κοσμημάτων εμπνευσμένη από «Game of Thrones» αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ

Fabergé: Συλλογή κοσμημάτων εμπνευσμένη από «Game of Thrones» αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ
YouTube

Ο διάσημος οίκος κοσμημάτων Fabergé έρχεται ακόμα πιο κοντά με το «Games of Thrones» σε μία πλήρη συλλογή κοσμημάτων. Αναδεικνύονται σχεδιαστικές λεπτομέρειες της επικής σειράς φαντασίας και το απόκοσμο τοπίο των Επτά Βασιλείων του Γουέστερος.

Έναν χρόνο μετά τη συνεργασία του με τη Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, με την παρουσίαση ενός μοναδικού κοσμήματος αυγού που πουλήθηκε σε ιδιώτη συλλέκτη έναντι 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων, ο φημισμένος οίκος κοσμημάτων Fabergé επεκτείνει τη σχέση του με το «Games of Thrones».

Την Παρασκευή (25.11.2022), ο υπερπολυτελής οίκος Fabergé αποκάλυψε σειρά κοσμημάτων που αναδεικνύει σχεδιαστικές λεπτομέρειες από τα σκηνικά, τα κοστούμια, τους χαρακτήρες της επικής σειράς φαντασίας και το απόκοσμο τοπίο των Επτά Βασιλείων του Γουέστερος.

Οι δημιουργίες έχουν ως πηγή έμπνευσης το πάθος της ορφανής πολεμίστριας Νταινέρις Ταργκάριεν για τους δράκους της, καθώς και από την αδίστακτη επιδίωξή της για τον Σιδερένιο Θρόνο και τη χρήση κοσμημάτων για να αντανακλά τη δύναμή της.

Ο Fabergé αποκαλύπτει τη συλλογή τμηματικά και η αρχή έγινε με τα κοσμήματα υπό τον τίτλο Dragon, που κυκλοφόρησαν στις 24 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι. Υπάρχουν πέντε σχέδια, το καθένα, από τα οποία κυκλοφορεί σε 10 κομμάτια, σε ασπρόμαυρο και κόκκινο χρωματικό συνδυασμό, τα χρώματα του οίκου Ταργκάριεν.

Η συλλογή Fabergé x Game of Thrones, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Μισέλ Κλάπτον, τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA σχεδιάστρια κοστουμιών του «Game of Thrones», Λίσα Τάλγκρεν επικεφαλής σχεδιασμού του Fabergé και τη διευθύντρια δημιουργικού του οίκου, Γιόσινα φον ντεμ Μπούσε – Κέσελ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις