Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

GNTM 5: Ενθουσιασμός και ένταση στις auditions – Οι εμφανίσεις που θα συζητηθούν

GNTM 5: Ενθουσιασμός και ένταση στις auditions – Οι εμφανίσεις που θα συζητηθούν

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα.

Και αυτή τη σεζόν, οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας,  έχουν στα χέρια τους, τη Wild Card, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των auditions.

Κάθε κριτής έχει δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε μία υποψήφια να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου) ο Γιώργος Καράβας χρησιμοποίησε πρώτος τη Wild Card και έδωσε δεύτερη ευκαιρία σε μία υποψήφια παίκτρια, αιφνιδιάζοντας την υπόλοιπη κριτική επιτροπή και προκαλώντας σε κάποιους απορία και σε κάποιους χαρά!

Απόψε (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου) θα χρησιμοποιήσουν, άραγε, οι Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, τις δικές τους κάρτες ή θα τις κρατήσουν για κάποια επόμενη audition;

Ο ενθουσιασμός, ο θαυμασμός, η ένταση και η συγκίνηση, εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς, δίνοντας όμως ένα δυνατό, θετικό μήνυμα!

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις