Τρίτη, 5 Μαρ.
13oC Αθήνα

Game of Thrones: Ο Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν ξεκινά συνεργασία με την Marvel

Game of Thrones: Ο Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν ξεκινά συνεργασία με την Marvel

Ο συγγραφέας των πολύ πετυχημένων βιβλίων του «Game of Thrones» Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν ενώνει τις δυνάμεις του με την Marvel!

Η συνεργασία του «πατέρα» της σειράς Game of Thrones αφορά την παραγωγή νέας σειράς βιβλίων κόμικ βασισμένη στα βιβλία «Wild Cards», την οποία συνέλαβε και επιμελήθηκε ο Μάρτιν.

Η σειρά «Wild Cards» αφηγείται την ιστορία ενός εναλλακτικού χρονικού, κατά το οποίο η Γη φιλοξενεί άτομα με υπερδυνάμεις και περιλαμβάνει περισσότερα από 25 μυθιστορήματα και 20 διηγήματα.

Γράφτηκε από περισσότερους από 40 συγγραφείς σε ένα διάστημα τριών δεκαετιών και η περιορισμένη σειρά «Wild Cards: Drawing Of The Cards» θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Η Marvel ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site της ότι το πρώτο τεύχος των βιβλίων κόμικ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

«Όπως οι θαυμαστές μου μπορεί ήδη να γνωρίζουν, το “Wild Cards World” κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» είπε ο Μάρτιν.

«Έτσι, το να έχω το προνόμιο να ανακοινώσω ότι ένας τιτάνας του κλάδου, όπως η Marvel θα δημιουργήσει την αφήγηση από την αρχή, ως κόμικ, μου προκαλεί ατελείωτη χαρά» συμπλήρωσε.

Το πιο γνωστό πρότζεκτ του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν το «Game Of Thrones» τελείωσε την εξαιρετικά επιτυχημένη του πορεία το 2019 και το HBO αναπτύσσει επί του παρόντος spin-offs, συμπεριλαμβανομένης μιας prequel σειράς που θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις