Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Gigi Hadid: Καταδικάζει τις επιθέσεις της Χαμάς και παίρνει θέση για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Gigi Hadid: Καταδικάζει τις επιθέσεις της Χαμάς και παίρνει θέση για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Η Τζίτζι Χαντίντ τοποθετείται για τον πόλεμο στο Ισραήλ με ανάρτηση στο διαδίκτυο. Το μοντέλο που έχει πάρει μέρος σε πορείες Παλαιστινίων, καταδικάζει απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς

Η Gigi Hadid, το διάσημο μοντέλο με καταγωγή κατά το ήμισυ από την Παλαιστίνη, καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει «βαθιά συμπάθεια και σπαραγμό για τον αγώνα των Παλαιστινίων. Υπογραμμίζει ότι οι αγώνες για μια ελεύθερη Παλαιστίνη δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν θύματα αθώους πολίτες. Η ίδια έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από την παρακάτω ανάρτηση που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το 28χρονο supermodel Gigi Hadid μοιράστηκε στο Instagram τις σκέψεις της καταδικάζοντας την τρομοκράτηση αθώων ανθρώπων. Έστειλε την αγάπη και την υποστήριξή της τόσο στους Παλαιστίνιους όσο και στους Εβραίους φίλους της, με την ευχή η κόλαση του πολέμου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν.

«Οι σκέψεις μου είναι με όλους όσοι πλήττονται από αυτή την αδικαιολόγητη τραγωδία», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Gigi Hadid. «Έχω βαθιά ενσυναίσθηση και πονάει η καρδιά μου για τον αγώνα των Παλαιστινίων και τη ζωή υπό κατοχή, είναι μια ευθύνη που κρατώ καθημερινά».

Στο πλαίσιο αυτό η Τζίτζι Χαντίντ τονίζει μάλιστα, ότι «οι ελπίδες και τα όνειρά της για τους Παλαιστίνιους δεν περιλαμβάνουν το κακό σε βάρος Εβραίων». «Η τρομοκράτηση αθώων ανθρώπων δεν ευθυγραμμίζεται και δεν ωφελεί το κίνημα «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη», προσθέτει το διάσημο μοντέλο.

«Η ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έχει τροφοδοτήσει έναν επώδυνο κύκλο αντιποίνων εδώ και δεκαετίες που κανένας αθώος πολίτης, Παλαιστίνιος ή Ισραηλινός, δεν αξίζει να είναι θύμα και συμβάλλει στη διαιώνιση της λανθασμένης ιδέας ότι το να είσαι υπέρ της Παλαιστίνης ισούται με τον αντισημιτισμό».

«Κάθε άνθρωπος αξίζει βασικά δικαιώματα, περίθαλψη και ασφάλεια ανεξαρτήτως της εθνικότητάς του, του θρησκεύματός του ή του πού γεννήθηκε», επισημαίνει η Gigi Hadid.

«Γνωρίζω ότι τα λόγια μου δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να γιατρέψουν τις πληγές σε τόσους πολλούς, αλλά προσεύχομαι πάντα για την ασφάλεια των αθώων ζωών» καταλήγει στην ανάρτησή της η Τζίτζι Χαντίντ. Να σημειωθεί ότι τόσο η Τζίτζι Χαντίντ όσο και η 27χρονη αδελφή της Μπέλα υποστηρίζουν τον παλαιστινιακό αγώνα και έχουν πάρει μέρος σε πορείες για διαδηλώσεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις