Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Good Job Nicky: Η μουσική είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω

Good Job Nicky: Η μουσική είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο τραγουδιστής Good Job Nicky.

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Good Job Nicky, έχει ακολουθήσει τη δική του καλλιτεχνική πορεία με θεαματικά αποτελέσματα, αφού όλες του οι δουλειές σημειώνουν επιτυχία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω ‘γυμνή’. Δε θέλω να την καλουπιάσω, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος.

Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή», είπε ο Good Job Nicky.

Ο Good Job Nicky άφησε τον πρωταθλητισμό για να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη.

«Αγαπώ τον αθλητισμό, μ’ αρέσουν οι προσωπικότητες που βγάζει, σε ‘χτίζει’ ο αθλητισμός, σε μαθαίνει να σέβεσαι πράγματα, τι σημαίνει ομάδα. Αλλά η μουσική με τράβηξε, δεν είχα επιλογή.

Όλα τα ερεθίσματά μου είναι μουσικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, το λατρεύω».

Όπως λέει ο Good Job Nicky, το πρώτο κομμάτι που ηχογράφησε ήταν σε ηλικία 16 ετών, δηλώνοντας αιώνιος έφηβος.

«Ήμουν δύσκολο παιδί στην εφηβεία. Η μητέρα μου ήταν ψύχραιμη και για τους δυο μας. Δε νομίζω ότι έχω βγει από την εφηβεία, απλά το κρύβω καλύτερα. Το πρώτο κομματι που ηχογράφησα ήταν στα 16 μου. Είμαι αρκετά τυχερός γιατί απλά άκουσα την σκέψη μου και μετέφραζα πράγματα σε μελωδία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις