Lifestyle

H Bella Hadid ανέβηκε γυμνή στην πασαρέλα και της έφτιαξαν live φόρεμα από ειδικό σπρέι

Τον γύρο των social media κάνουν τις τελευταίες ώρες τα πλάνα με την Bella Hadid από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Το πανέμορφο μοντέλο εμφανίστηκε στην πασαρέλα μόνο με ένα εσώρουχο και τακούνια και το φόρεμα της δημιουργήθηκε εκείνη την στιγμή με ένα ειδικό σπρέι. 

Οι σχεδιαστές του οίκου Coperni σκέφτηκαν να συνδυάσουν τη μόδα με την τεχνολογία και να γράψουν ιστορία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, καθώς η συγκεκριμένη ιδέα υλοποιείται πρώτη φορά σε σόου. Ο Dr. Manel Torres μαζί με συναδέλφους του στάθηκαν γύρω από την Bella Hadid, ενώ εκείνη ήταν πάνω στην πασαρέλα και φορούσε μόνο με ένα εσώρουχο και τακούνια, και άρχισαν να την ψεκάζουν με ένα υλικό που θύμιζε χιόνι. Δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο αναφέρουν ότι για το φόρεμα της Bella Hadid χρησιμοποιήθηκε το Fabrican, ένα πατενταρισμένο υλικό ψεκασμού που σκληραίνει σε ύφασμα που φοριέται. 

Συνεργάτιδα των σχεδιαστών κατέβασε τους ώμους και με ένα ψαλίδι έκοψε στρίφωμα και έκανε ένα σκίσιμο στο δεξί πόδι. Τότε το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα με ένα εφαρμοστό, λευκό φόρεμα, που λίγα λεπτά πριν ήταν ένα υγρό σε μπουκάλι.

Δείτε την Bella Hadid στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σίνθια Ερίβο: «Ο πατέρας μου ήταν πάντα απών, με άφησε μόνη σε ένα σταθμό του μετρό στο Λονδίνο, έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε»
Η ηθοποιός λέει ότι η εγκατάλειψη αυτή συνέβαλε στο να νιώθει απομονωμένη στις σχέσεις της με άλλους ανθρώπους - «Έδιωχνα μόνη μου μακριά τους ανθρώπους»
Σίνθια Ερίβο
Ο Κέβιν Σπέισι, επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο, δηλώνει άστεγος: «Δεν έχω σπίτι, μένω σε ξενοδοχεία»
Ο ηθοποιός – που τελικά αθωώθηκε τον Ιούλιο του 2023 - δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ότι η οικονομική του κατάσταση «δεν είναι καλή» αλλά «ποτέ δεν έφτασε» στο σημείο της χρεοκοπίας
Ο Κέβιν Σπέισι