Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

H Δήμητρα Αλεξανδράκη «λύγισε» ανακοινώνοντας την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

H Δήμητρα Αλεξανδράκη «λύγισε» ανακοινώνοντας την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε πως ξεκινά μια νέα ζωή για εκείνη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως επέμεναν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρς, φαίνεται πως χώρισε από τον σύντροφό της, λίγους μήνες μετά την αναβολή του γάμου τους.

Το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με το γνωστό μοντέλο να μην επιθυμεί να δώσει περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα.

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του.

Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα», ανέφερε αρχικά η Δήνμητρα Αλεξανδράκη στο πρώτο βίντεο μέσα από το νέο της σπίτι.

Σε επόμενη ανάρτηση η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης: «Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις