Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

H Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε την αλήθεια για την προσωπική της ζωή

H Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε την αλήθεια για την προσωπική της ζωή

Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελυθερίου, μετά το Survivor, τρέχει και δεν φτάνει, καθώς το νέο της τραγούδι έχει γίνει το σουξέ του καλοκαιριού. Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου, χωρίς αμφιβολία είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, όμως, όπως δηλώνει αποκλειστικά στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε σχέση.

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά», δηλώνει. Η ίδια από την ημέρα που βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και το νέο της κομμάτι («Πάμε έλα», σε διασκευή) έχει γίνει καλοκαιρινό σουξέ.

Πριν περίπου δύο μήνες, μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε φωτογραφηθεί μαζί με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, και φούντωσαν οι φήμες για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια πάντως, είχε δώσει τη δική της απάντηση σε συγκεκριμένο δημοσιεύμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε Instastory της: «Ώπα τι έγινε ρε παιδιά; Πότε; Που; πως; Πάλι καλά που ενημερώνομαι από εσάς για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή!».

Η όμορφη τραγουδίστρια, λόγω των πυρκαγιών τις τελευταίες ημέρες, έχει ακυρώσει πολλές εμφανίσεις της, καθώς δηλώνει ιδιαίτερα συγκλονισμένη από την καταστροφή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις