Lifestyle

H Νατάσα Παζαΐτη στην Κόρη Τρικάλων με τον γιο της Αλέξανδρο Καραμανλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διήμερο στα Τρίκαλα πέρασε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη. 

Η Νατάσα Παζαΐτη συνοδευόταν από τον γιο της, Αλέξανδρο Καραμανλή, και όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr δείπνησε την Παρασκευή το βράδυ στα Μανάβικα και το πρωί του Σαββάτου ξεναγήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Αργότερα το απόγευμα ανηφόρισε στο χωριό καταγωγής της, στην Κόρη, στα 1000 μέτρα υψόμετρο, στον Κόζιακα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
«Έχω παίξει σε 10.000 θεατές και σε 12 θεατές όταν είχε χιόνι - Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία όταν κάτι πάει χάλια» ανέφερε χιουμοριστικά σε συζήτηση για την καριέρα του
Σταμάτης Κραουνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»
«Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά», έγραψε ακόμα
Γιώργος Μαζωνάκης
15