Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

H Νικόλ Κίντμαν στην πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Amazon Prime, «Expats»

H Νικόλ Κίντμαν στην πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Amazon Prime, «Expats»
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Expats» του Amazon Prime Video παρευρέθηκε η πρωταγωνίστρια Νικόλ Κίντμαν.

Η πρεμιέρα της νέας σειράς «Expats» με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Palace Verona στο προάστιο Πάντινγκτον του Σίδνεϊ και ήταν μια από τις τελευταίες εκδηλώσεις στον θρυλικό κινηματογράφο, ο οποίος πρόκειται να κλείσει στις αρχές του 2024.

Η Νικόλ Κίντμαν επέστρεψε στην πατρίδα της, την Αυστραλία για την προώθηση της τηλεοπτικής σειράς. Στην πρεμιέρα στο Σίδνεϊ, η εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού στο κόκκινο χαλί μαγνήτισε τα βλέμματα. Η ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα μπεζ στράπλες μεταξωτό φόρεμα. Την συνόδευσε ο σύζυγός της και superstar της κάντρι μουσικής, Κιθ Έρμπαν.

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά Expats

Η νέα δραματική σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα της Janice YK Lee του 1998 με τίτλο «The Expatriates» ενώ σκηνοθέτιδα είναι η Λούλου Γουάνγκ.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Χονγκ Κονγκ το 2014, τη χρονιά των μαζικών διαδηλώσεων του κινήματος της Ομπρέλας και ακολουθεί τρεις Αμερικανίδες που επηρεάζονται από μία οικογενειακή τραγωδία.

Οι συζητήσεις γύρω από την σειρά ξεκίνησαν μάλλον πρόωρα καθώς, η παραγωγή της σειράς, η οποία ξεκίνησε αρχικά το 2021, πυροδότησε διαμάχη μεταξύ των κατοίκων του Χονγκ Κονγκ.

Αιτία ήταν ότι η κυβέρνηση επέτρεψε στην Κίντμαν να παραλείψει υποχρεωτική καραντίνα για την COVID-19 για να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Η παραγωγή διακόπηκε αργότερα, προτού συνεχιστεί και ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2022.

Σημειώνεται ότι η Nicole Kidman, πέρα από τον ρόλο της πρωταγωνίστριας, συμμετέχει ενεργά και ως συνεκτελεστική παραγωγός της δραματικής σειράς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις