Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Home Sweet Home Alone: Ο μικρός Μαξ σαν άλλος… Κέβιν στο νέο τρέιλερ της ταινίας

Home Sweet Home Alone: Ο μικρός Μαξ σαν άλλος... Κέβιν στο νέο τρέιλερ της ταινίας

Στη δημοσιότητα ήρθε το νέο τρέιλερ για την ταινία της Disney, «Home Sweet Home Alone», το οποίο μας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και φέρνει ξανά στις ζωές μας το… πνεύμα των ταινιών «Μόνος στο Σπίτι». Στο τρέιλερ γνωρίζουμε τον Μαξ, τον σκανταλιάρη νεαρό που θα ταλαιπωρήσει τους δύο ληστές που θα μπουν στο σπίτι του για να κλέψουν ένα κειμήλιο.

Η συνταγή της νέας ταινίας της Disney είναι γνωστή, καθώς η οικογένεια των Μέρσερ, θέλει να ταξιδέψει στο Τόκιο για τα Χριστούγεννα και να περάσει εκεί τις διακοπές της. Όταν φτάσουν, όμως, εκεί, θα καταλάβουν ότι ξέχασαν και άφησαν μόνο στο σπίτι τον γιο τους Μαξ, ο οποίος δεν δείχνει να στεναχωριέται και ιδιαίτερα.

Ενώ περνάει καλά μόνος του, κάνοντας ό,τι θέλει και τρώγοντας ανθυγιεινά, ο Μαξ καταλαβαίνει πως δύο ληστές έχουν μπει στο σπίτι για να κλέψουν ένα πανάκριβο κειμήλιο. 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ στις 12 Νοεμβρίου και στο ρόλο του μικρού Μαξ θα δούμε τον Άρτσι Γέιτς (Archie Yates), γνωστό από την ταινία «Jojo Rabbit». Το σενάριο είναι με την υπογραφή των Μίκι Ντέι (Mikey Day) και Στρίτερ Σέιντελ (Streeter Seidell) του «Saturday Night Live» και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νταν Μέιζερ (Dan Mazer) του «Who is America?».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις