Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Hunger Games: Αυτό είναι το πρώτο teaser της prequel ταινίας «The Ballad Of Songbirds And Snakes»

Hunger Games: Αυτό είναι το πρώτο teaser της prequel ταινίας «The Ballad Of Songbirds And Snakes»

Στη δημοσιότητα βγήκε το πρώτο teaser για το αναμενόμενο prequel του «The Hunger Games», «The Ballad Of Songbirds And Snakes» (Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών), με τη σειρά ταινιών να επιστρέφει στους κινηματογράφους για πρώτη φορά μετά το 2020.

Η prequel ταινία του «The Hunger Games» βασίζεται στο prequel του ομώνυμου βιβλίου της Suzanne Collins και η ιστορία του ακολουθεί τα νεαρά χρόνια του President Snow, τον οποίο θα υποδυθεί ο Tom Blyth και θα συναντηθεί με τη Lucy Gray Baird, την οποία θα υποδυθεί η Rachel Zegler.

«Το 2023 ο κόσμος θα ανακαλύψει ποιος είναι το πουλί και ποιος το φίδι», αναφέρεται στο teaser ενώ εμφανίζεται ένα παγωμένο πουλί και ένα φίδι σε ένα κλαδί, πριν σπάσει ο πάγος και αποκαλυφθούν τα δύο χρυσά πλάσματα.

Τον President Snow των προηγούμενων ταινιών υποδύεται ο Donald Shutherland, όμως σε αυτή θα δούμε τον χαρακτήρα στη νεαρότερη μορφή του και συγκεκριμένα όταν ήταν 18 χρονών και του ανατέθηκε να είναι ο μέντορας της Baird στους 10ους Αγώνες Πείνας.

https://twitter.com/MTVAwards/status/1533590562128793600

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Αγαπώ τις ταινίες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι μέρος τους. Είμαι τόσο ευγνώμων που αυτή είναι η ζωή μου. Ευχαριστώ που ήσασταν σε αυτή τη βόλτα μαζί μου. Τα λέμε αργότερα» ανέφερε στα social media η Zegler, όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή της.

«Η Lionsgate ήταν πάντα το κινηματογραφικό σπίτι των Αγώνων Πείνας και χαίρομαι που επιστρέφω σε αυτούς με αυτό το νέο βιβλίο» είπε η Suzanne Collins, η οποία υπογράφει το σενάριο μαζί με τους Michael Ardnt και Michael Lesslie.

Η ταινία αναμένεται στα σινεμά στις 17 Νοεμβρίου του 2023, με σκηνοθέτη τον Francis Lawrence, που έχει ήδη στο ενεργητικό του τις τρεις από τις τέσσερις πρωτότυπες ταινίες του Hunger Games.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις