Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Hunter Schafer: Η τρανς κόρη πάστορα που «έλαμψε» στα Όσκαρ και θα παίξει σε ταινία του Λάνθιμου

Hunter Schafer: Η τρανς κόρη πάστορα που «έλαμψε» στα Όσκαρ και θα παίξει σε ταινία του Λάνθιμου

Η τρανς ηθοποιός, Hunter Schafer, ήταν ένα από τα πρόσωπα που έλαμψαν στα φετινά βραβεία Όσκαρ κι ας μην κέρδισε κάτι, ενώ θα είναι ένα από τα μέλη του καστ στη νέα ταινία του δικούς μας, Γιώργου Λάνθιμου.

Το «έλαμψαν», μάλιστα δεν περιέχει καμία υπερβολή, καθώς η εμφάνισή της στην τελετή των βραβείων Όσκαρ έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Η τρανς ηθοποιός έκανε με μια απίστευτα τολμηρή εμφάνιση και οι φωτογράφοι δεν σταματούσαν να την απαθανατίζουν.

Η Hunter Schafer φορούσε ένα φόρεμα που δεν άφηνε την φαντασία να… δουλέψει και πολύ.

Τα έδειχνε σχεδόν όλα, καθώς η τρανσέξουαλ ηθοποιός ήταν σχεδόν ημίγυμνη, ενώ το μπούστο της καλυπτόταν από ένα φτερό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ann Demeulemeester (@anndemeulemeester_official)

 

Η ιστορία της

Η 24χρονη ηθοποιός γεννήθηκε αγόρι και μάλιστα ήταν παιδί ενός πάστορα. Η Hunter Schafer γεννήθηκε στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας από την Κέιτι Σέιφερ και τον ιερωμένο Μακ Σέιφερ (πάστορας στην εκκλησία Hudson Memorial Presbyterian Church).

Ένιωσε όμως, ότι γεννήθηκε από λάθος αγόρι, διότι εκείνη ένιωθε γυναίκα. Έκανε την επανάστασή τους κόντρα σε όλους και σε όλα και είναι πλέον γυναίκα.

Σε μια συνέντευξή της, είπε ότι το διαδίκτυο τη βοήθησε να διαχειριστεί την ταυτότητα φύλου της, χρησιμοποιώντας το Youtube και τα κοινωνικά δίκτυα για να ενημερωθεί σχετικά με τους χρόνους μετάβασης από το ένα φύλο στο άλλο.

Επίσης είναι και ακτιβίστρια, καθώς μάχεται σθεναρά υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας.

Η Teen Vogue μάλιστα, της έδωσε το εξώφυλλο του ειδικού της τεύχους, τον Δεκέμβριο του 2017, μια έκδοση που συγκεντρώνει είκοσι νέους που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Τον Ιούνιο του 2020, προς τιμήν της 50ης επετείου της πρώτης παρέλασης υπερηφάνειας («Pride») των ΛΟΑΤΚΙ, η Queerty την κατέταξε μεταξύ των πενήντα ανθρώπων που «οδηγούν το έθνος προς την ισότητα, την αποδοχή και την αξιοπρέπεια για όλους τους ανθρώπους».

Το 2021, το Time την συμπεριέλαβε στην Επόμενη λίστα με τους «100 Αναδυόμενους Ηγέτες που διαμορφώνουν το μέλλον».

Η καριέρα, η ταινία του Λάνθιμου και η σχέση με γνωστό ηθοποιό

H Hunter Schafer έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή στην εφηβική δραματική σειρά «Euphoria» του HBO, όπου υποδυόταν μια τρανς μαθήτρια, την Τζουλς. Η καριέρα της νεαρής ηθοποιού εκτοξεύθηκε από εκεί και πέρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunter (@hunterschafer)

 

Έγινε περιζήτητη. Μάλιστα θα είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας ταινίας του δικού μας Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου. Η ταινία έχει τίτλο «And» και η Hunter Schafer θα παίξει στο πλευρό των Έμμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε.

Επίσης, η 24χρονη ηθοποιός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο prequel του Hunger Games, με τίτλο «The Ballad of Songbirds and Snakes».

Η Hunter Schafer έχει εργαστεί επίσης και ως μοντέλο για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως Dior, Miu Miu, Rick Owens, Helmut Lang, Tommy Hilfiger, Maison Margiela, Vera Wang, Marc Jacobs, Versus Versace, Emilio Pucci, Ann Demeulemeester και Erdem.

Στην προσωπική της ζωή η Schafer είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Ντόμινικ Φάικ, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στη σειρά Euphoria, όπου και γνωρίστηκαν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hunter schafer & dominic fike updates💕 (@schaferfike)

 

Μετά από ένα διάστημα άρχισαν να βγαίνουν μαζί ραντεβού και δεν έχουν χωρίσει από τότε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις