Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Jamie Foxx: Σε καλύτερη κατάσταση ο ηθοποιός στο νοσοκομείο – Τι δηλώνει πηγή της οικογένειάς του

Jamie Foxx: Σε καλύτερη κατάσταση ο ηθοποιός στο νοσοκομείο – Τι δηλώνει πηγή της οικογένειάς του
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Καλύτερα φαίνεται να είναι ο Τζέιμι Φοξ, δηλώνουν πηγές από την οικογένεια του ηθοποιού στο TMZ, μετά την εσπευσμένη εισαγωγή που έκανε νωρίτερα στο νοσοκομείο. «Λέει αστεία με την οικογένειά του», δηλώνει η πηγή στο αμερικανικό μέσο, εξηγώντας ότι «νιώθει πολύ καλύτερα πλέον».

Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την υγεία του Τζέιμι Φοξ και τον λόγο που χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τι του συνέβη και αυτό που έπαθε ήταν πράγματι πολύ σοβαρό, εξηγεί η πηγή στο TMZ.

Μάλιστα, ο Τζέιμι Φοξ θα χρειαστεί να μείνει μερικές ημέρες στο νοσοκομείο και να πραγματοποιήσει μια σειρά εξετάσεων, πάντα με τη βοήθεια των γιατρών, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η κόρη του Τζέιμι Φοξ ήταν αυτή που έκανε γνωστό ότι χρειάστηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, λόγω μιας «ιατρικής επιπλοκής».

Η ανάρτηση της κόρης του Τζέιμι Φοξ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corinne Foxx (@corinnefoxx)

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης.

Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις