Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Jay-Z: Έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram μετά από 24 ώρες

Jay-Z: Έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram μετά από 24 ώρες
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Για λίγο κράτησε ο ενθουσιασμός των θαυμαστών του Jay-Z μετά την είσοδό του στο Instagram, καθώς ο λογαριασμός του καλλιτέχνη έκλεισε, μόλις λίγες ώρες μετά το άνοιγμά του.

Ο Jay-Z απέφευγε για πολλά χρόνια το Instagram, τελικά όμως ενέδωσε και δημιούργησε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα, κάνοντας και την πρώτη του ανάρτηση στις 2 Νοεμβρίου, με την αφίσα από την ταινία γουέστερν του Netflix «The Harder They Fall» με πρωταγωνιστές τους Ίντρις Έλμπα, Τζόναθαν Μάγιορς και Ρετζίνα Κινγκ, στην οποία είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι εκτελεστικός παραγωγός του επίσημου σάουντρακ της ταινίας και συμμετέχει σε δύο τραγούδια «Guns Go Bang» με τον Kid Cudi και «King Kong Riddim» με τους Jadakiss, Conway The Machine και BackRoad Gee.

Από τη στιγμή που άνοιξε, ο λογαριασμός του συγκέντρωσε περίπου 2 εκατομμύρια ακόλουθους μέσα σε λίγες ώρες, μεταξύ άλλων και τη σύζυγό του Beyonce, η οποία ήταν και η μοναδική που ακολουθούσε ο ίδιος.

Ωστόσο μία μέρα αργότερα, μόλις κυκλοφόρησε  η ταινία ο λογαριασμός του Jay-Z διαγράφηκε. Όποιος προσπαθήσει να επισκεφθεί τώρα τη σελίδα του στο Instagram αντικρίζει το μήνυμα: «Λυπούμαστε, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Jay-Z ανοίγει και κλείνει αμέσως λογαριασμό στο Instagram. Το καλοκαίρι του 2015, φέρεται να άνοιξε μια σελίδα με το όνομα @hovsince96.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις