Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Jennifer Aniston και Courteney Cox εύχονται χρόνια πολλά στην Lisa Kudrow που «έκλεισε» τα 60

Jennifer Aniston και Courteney Cox εύχονται χρόνια πολλά στην Lisa Kudrow που «έκλεισε» τα 60

Η Φίμπι από τα «Φιλαράκια» έγινε 60 και οι κολλητές της δεν θα μπορούσαν να μην της ευχηθούν. Με συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram, η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ είπαν «χρόνια πολλά» στην αγαπημένη τους Λίζα Κούντροου.

Έξι φωτογραφίες επέλεξε η Τζένιφερ Άνιστον για την ανάρτησή της. Άλλες είναι μόνο εκείνη και η Λίζα Κούντροου, άλλες μαζί με την Κόρτνεϊ Κοξ και άλλες με… όλα τα «Φιλαράκια» τους.

Η Jennifer Aniston καλεί τους χιλιάδες followers της να ευχηθούν σε «έναν από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους στον πλανήτη».

«Είναι φίλη και οικογένεια μου για σχεδόν 30 απίστευτα χρόνια. Σε λατρεύω, σ’ αγαπώ γλυκιά μου Floosh. Μία από τις πιο ταλαντούχες κωμικούς/ηθοποιούς που είχα την μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί της όλα αυτά τα ένδοξα χρόνια και για όσα θα έρθουν! Χρόνια πολλά Λίζα», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον.

«Joooiest Joooo, σ’ αγαπώ άπειρα αγαπημένη μου φίλη για πάντα», έγραψε η Lisa Kudrow σε σχόλιό της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Με την σειρά της η Courteney Cox επέλεξε επίσης φωτογραφίες τόσο από το reunion των Friends όσο και κοινές τους με την Κούντροου. Και αστειεύτηκε πως ChatGPT δεν μπορεί να δώσει ούτε ένα μέρος από την αγάπη της.

«Χαρούμενα γενέθλια Loot μου. Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθειά μου, το ChatGPT δεν απέδωσε την ακριβή ποσότητα της αγάπης που νιώθω για εσένα. Είσαι το πιο έξυπνο, το πιο αστείο, το πιο στοχαστικό άτομο. Πάντα νιώθω ότι με βλέπουν και με αγαπούν όταν βρίσκομαι κοντά σου. Αυτό είναι το δώρο που δίνεις σε αυτούς που αγαπάς».

«Ω, Cahoot. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και μάντεψε: πάντα νιώθω ότι “με βλέπεις”», σχολίασε η Λίζα Κούντροου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Οι τρεις ηθοποιοί είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται ως «Φοίβη» «Μόνικα» και «Ρέιτσελ» όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της εμβληματικής κωμικής σειράς πριν από σχεδόν 30 χρόνια και από τότε είναι «οικογένεια», όπως έχουν δηλώσει πολλές φορές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις