Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Joe Exotic: «Το Tiger King στο Netflix μου κατέστρεψε τη ζωή»

Joe Exotic: «Το Tiger King στο Netflix μου κατέστρεψε τη ζωή»

«Το Tiger King μου κατέστρεψε τη ζωή», δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο Joe Exotic, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Netflix που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι την εποχή των πρώτων lockdown, καθώς έδινε μια «εσωτερική ματιά» στη ζωή του ως γητευτής άγριων ζώων.

Ο Joe Exotic, ο πρωταγωνιστής της σειράς Tiger King του Netflix που έγινε hit στο lockdown, έχει καταδικαστεί σε 22 χρόνια κάθειρξη για 17 ομοσπονδιακές κατηγορίες που αφορούσαν κακοποίηση ζώων και άλλες δύο κατηγορίες για την απόπειρα δολοφονίας της «νέμεσής» του, Carole Baskin, μέσω πληρωμένου εκτελεστή.

Μιλώντας στο TMZ μέσα από τη φυλακή στο Fort Worth του Τέξας, ο Joe Exotic δήλωσε ότι η σειρά – ντοκιμαντέρ του Netflix έδωσε την εντύπωση στον κόσμο ότι ήθελε να δολοφονήσει την Carole Baskin, η οποία ήταν η «μεγάλη αντίπαλός» του, αφού πρόκειται για μια ακτιβίστρια υπέρ της διάσωσης άγριων ζώων.

Τώρα, ο Joe Exotic λέει ότι όλα έγιναν για την τηλεθέαση και υποστηρίζει ότι είναι ένα αθώο θύμα της πλοκής που έστησε η παραγωγή του Netflix «για να κάνει νούμερα». Μάλιστα, τονίζει ότι τους έχει συγχωρήσει όλους, ακόμα και την Carole Baskin!

Αλλά δηλώνει ότι όλα τα πλάνα που παρουσιάστηκαν στη σειρά Tiger King, η οποία ασχολήθηκε με τη φυλάκισή του και τη διαμάχη του με την Carole Baskin, τα είχε τραβήξει ο ίδιος πριν από πολλά χρόνια για ένα άλλο project, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με αυτό του Netflix.

Όμως, έτσι όπως παρουσιάστηκε στον κόσμο, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα της «συνωμοσίας ότι ήθελε να δολοφονήσει την Baskin» επειδή το Netflix «μαγείρεψε» τα λεγόμενά του στις συνεντεύξεις του.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 60χρονος «Tiger King» δίνει μάχη ενάντια του μεταστατικού καρκίνου, ο οποίος πρέπει να έχει απλωθεί από τον προστάτη του μέχρι την ουροδόχο κύστη του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να έχει υπογράψη και μια υπεύθυνη δήλωση ότι, σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή, να μην γίνει προσπάθεια να τον επαναφέρουν.

Αλλά, παρά τις δηλώσεις του ότι το Tiger King «του κατέστρεψε τη ζωή», ο Joe Exotic βρήκε τον τρόπο να συγχωρήσει μέσα του τόσο την Carole Baskin όσο και τον Jeff Lowe και ότι ελπίζει να αποφυλακιστεί σύντομα για να παντρευτεί με τον μνηστήρα του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις