Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Joker: Folie à Deux – Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ

Joker: Folie à Deux – Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ

Η ταινία που συζητήθηκε ίσως περισσότερο από όλες τα τελευταία χρόνια, με έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια, ο «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ ετοιμάζεται για τη… μεγάλη επιστροφή.

Το σίκουελ έχει τίτλο Joker: Folie à Deux και στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ πρωταγωνιστεί η Lady Gaga. Ήδη οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα έχουν δημοσιευτεί αλλά ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς, φροντίζει να κρατά τους θαυμαστές σε… εγρήγορση! 

Έτσι, ανέβασε στο instagram δυο νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και σε μια απ’ αυτές εμφανίζονται οι δυο πρωταγωνιστές της.

Ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει στο ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου, ενώ η Lady Gaga θα είναι η Χάρλει Κουίν στον νέο Joker.

Στο πρώτο στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας, διακρίνεται ο «Τζόκερ» μέσα στις φυλακές του Arkham Asylum, ενώ στο δεύτερο η Lady Gaga ως «Χάρλεϊ Κουίν» κοιτάζει τον εμβληματικό ήρωα με το χαρακτηριστικό του μακιγιάζ.

«Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ένα υπέροχο νέο έτος», έγραψε ο Τοντ Φίλιπς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Σύμφωνα με το Deadline η πολυαναμενόμενη ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Tο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Μπρένταν Γκλίσον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και Χάρι Λότι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις