Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Kaiser Karl: Ο Καρλ Λάγκερφελντ γίνεται σειρά στο Disney+

Kaiser Karl: Ο Καρλ Λάγκερφελντ γίνεται σειρά στο Disney+

Τα έργα και οι ημέρες του Καρλ Λάγκερφελντ γίνονται σειρά για το Disney+. Τον αείμνηστο σχεδιαστή μόδας στο «Kaiser Karl» θα υποδυθεί ο Ντάνιελ Μπρουλ.

Η νέα σειρά του Disney+ είναι παραγωγής της Gaumont. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε όλες τις χώρες όπου… μεγαλούργησε ο Καρλ Λάγκερφελντ κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ήδη γυρίσματα γίνονται στη Γαλλία, το Μονακό και την Ιταλία.

Η σειρά έξι επεισοδίων θα καταγράψει την άνοδο του Καρλ Λάγκερφελντ στον κόσμο της υψηλής ραπτικής τη δεκαετία του 1970 και θα διερευνήσει επίσης την αντιπαλότητά του με τον Πιερ Μπερζέ, συνεργάτη του Ιβ Σεν Λοράν, καθώς και την ιστορία αγάπης με τον Ζακ Ντε Μπάσερ.

Το 1972, ο 38χρονος Καρλ Λάγκερφελντ φιλοδοξούσε να γίνει ο πιο διάσημος σχεδιαστής μόδας στη Γαλλία σε μια εποχή που ο Ιβ Σεν Λοράν κυριαρχούσε.

Ο Λάγκερφλεντ έγινε επικεφαλής σχεδιαστής και διευθυντής δημιουργικού των οίκων Chanel, Fendi και του δικού του brand.

Γάλλος σκηνοθέτης Ζερόμ Σαλ, δημιουργός των ταινιών “Kompromat”, “Totems”, “The Odyssey” και “Zulu”, θα είναι, σύμφωνα με το Variety, ο «καλλιτεχνικός ιθύνων νους» πίσω από τη σειρά και πρόκειται να σκηνοθετήσει τα επεισόδια 1, 2 και 6, ενώ η ανερχόμενη σκηνοθέτης Όντρεϊ Εστρούγκο θα σκηνοθετήσει τα άλλα τρία.

Δημιουργοί της σειράς «Kaiser Karl» είναι οι Άισαρ Πισάνι – Φέρι, Τζένιφερ Χαβ και η Ράφαελ Μπακέ, συγγραφέας βιογραφίας του Καρλ Λάγκερφελντ.

Ο Ντάνιελ Μπρουλ, από τους σημαντικότερους, διεθνώς αναγνωρισμένους, σταρ της Γερμανίας, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά μαζί με τους Τίοντορ Πέλεριν, Αρνό Βαλουά και Άλεξ Λουτζ.

Στη σειρά «Kaiser Karl» θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 2.200 βοηθητικοί ηθοποιοί, θα χρησιμοποιηθούν 40 διαφορετικά σκηνικά και περίπου 3.000 κοστούμια, 160 από τα οποία θα δημιουργηθούν από το μηδέν, σύμφωνα με τη Disney+.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις