Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Kevin Spacey: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Φόβοι ότι πάθαινε καρδιακή προσβολή

Kevin Spacey: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Φόβοι ότι πάθαινε καρδιακή προσβολή
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εσπευσμένα μπήκε σήμερα (4.10.2023) σε νοσοκομείο του Ουζμπεκιστάν ο Κέβιν Σπέισι, καθώς οι συνεργάτες του νόμιζαν ότι πάθαινε καρδιακή προσβολή, επειδή αισθάνθηκε ολόκληρο το αριστερό του χέρι «να μουδιάζει για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα».

Σύμφωνα με το PageSix που επικαλείται δημοσίευμα της βρετανικής Sun, ο Κέβιν Σπέισι ήταν ένας από τους καλεσμένους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης και πήγε στο νοσοκομείο επειδή ένιωσε το μούδιασμα στο χέρι του, κάτι που ανησύχησε πολύ τους συνεργάτες του.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί του έκαναν μαγνητική τομογραφία και αφού δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του, του έδωσαν εξιτήριο, με τον Κέβιν Σπέισι να επιστρέφει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και να ενημερώνει το κοινό ότι είναι καλά.

«Με έκανε πραγματικά να αφιερώσω μια στιγμή και να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή – για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος εξήγησε ότι πήγε στο νοσοκομείο, έπειτα από προτροπές των συνεργατών του γιατί φοβόντουσαν ότι θα πάθει καρδιακή προσβολή.

«Πέρασα το απόγευμα εκεί κάνοντας μια ποικιλία από τεστ. Το προσωπικό με φρόντισε και μάλιστα, μου έκαναν μαγνητική τομογραφία. Όλα αποδείχτηκαν εντελώς φυσιολογικά και είμαι ευγνώμων που δεν είναι κάτι πιο σοβαρό» συμπλήρωσε ο Κέβιν Σπέισι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις