Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Lady Gaga: Το συγκινητικό «αντίο» της τραγουδίστριας στον Τόνι Μπένετ: «Ήταν πραγματικός φίλος»

Lady Gaga: Το συγκινητικό «αντίο» της τραγουδίστριας στον Τόνι Μπένετ: «Ήταν πραγματικός φίλος»

Η Lady Gaga «αποχαιρέτησε» με τον δικό της ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο τον θρύλο της μουσικής Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 21 Ιουλίου σε ηλικία 96 ετών.

Η Lady Gaga σε ανάρτησή της στο Instagram είπε το δικό της ξεχωριστό «αντίο» στον Τόνι Μπένετ μίλησε για την άρρηκτη σχέση που είχαν οι δυο τους, τον χαρακτήρισε «πραγματικό φίλο» και τόνισε ότι θα της «λείψει για πάντα».

«Θα μου λείψει για πάντα ο φίλος μου. Θα μου λείψει να τραγουδάω μαζί του, να ηχογραφώ μαζί του, να μιλάω μαζί του, να είμαστε μαζί στη σκηνή. Λυπάμαι για την απώλεια του. Αν και υπήρχαν 5 δεκαετίες διαφορά μεταξύ μας, ήταν φίλος μου. Ο πραγματικός μου φίλος. Η διαφορά ηλικίας μας δεν είχε σημασία», τόνισε η Lady Gaga για τον Tony Bennett.

«Η σχέση μας ήταν πολύ αληθινή. Σίγουρα με δίδαξε πολλά για τη μουσική, τη ζωή της showbiz, αλλά μου έδειξε επίσης πως να διατηρώ τη διάθεσή μου ψηλά. ‘’Εμπρός’’, έλεγε. Ήταν αισιόδοξος, πίστευε στην ποιοτική δουλειά και στην ποιοτική ζωή, αλλά είχε και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έζησε.

Ήταν πάντα ευγνώμων. Υπηρέτησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρέλασε με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ και τραγούδησε τζαζ με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές και παίκτες στον κόσμο και ήταν ευγνώμων για όλα», ανέφερε η τραγουδίστρια για τον Τόνι Μπένετ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

 

Το μήνυμα για τους ηλικιωμένους

Η Lady Gaga με αφορμή το γεγονός ότι ο Τόνι Μπένετ είχε πάθει Αλτσχάιμερ και η νοητική του κατάσταση δεν ήταν πια καλή στη δύση της ζωής του, έστειλε μέσα από την ανάρτησή της και ένα μήνυμα προς όλους και ζήτησε να στηρίζουν τους ηλικιωμένους που έχουν προβλήματα και ειδικά υγείας.

«Αν μπορούσα να πω κάτι στον κόσμο σχετικά με αυτό, θα έλεγα να μην αφήνετε τους ηλικιωμένους πίσω όταν αλλάζουν τα πράγματα.  Φροντίστε τους σας και σας υπόσχομαι ότι θα μάθετε κάτι ξεχωριστό. Ίσως και μαγικό. Σ’ αγαπώ Τόνι», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις