Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Lady Gaga: Βόλτα στο Λος Άντζελες φορώντας διαμαντένιο δαχτυλίδι

Lady Gaga: Βόλτα στο Λος Άντζελες φορώντας διαμαντένιο δαχτυλίδι

Με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι εθεάθη η Lady Gaga στο Λος Άντζελες, η οποία φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Σε έξοδό της στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο, η διάσημη τραγουδίστρια πυροδότησε φήμες περί αρραβώνων, αφού εθεάθη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Η Lady Gaga διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Michael Polansky εδώ και 4 χρόνια. 

Η σούπερ σταρ της pop έδειχνε κομψή ντυμένη στα μαύρα, έχοντας μία καφέ τσάντα Bottega Veneta στο ώμο της και φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Σημειώνεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2019, η πρωταγωνίστρια του «House Of Gucci» βγαίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Parker Group Michael Polansky, κρατώντας ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2021 στο «Hollywood Reporter» είχε δηλώσει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι «ολόκληρη η ζωή της».

Στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή του «Chicago Fire», Taylor Kinney και τον ατζέντη Christian Carino.

Αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για το σόου της στο Λας Βέγκας με τίτλο «Lady Gaga Jazz & Piano» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στη σκηνή του Park MGM.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις