Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Led Zeppelin: Ο Ρόμπερτ Πλαντ δεν βγαίνει στη σύνταξη γιατί «πάντα έχει κάτι να μάθει»

Led Zeppelin: Ο Ρόμπερτ Πλαντ δεν βγαίνει στη σύνταξη γιατί «πάντα έχει κάτι να μάθει»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ρόμπερτ Πλαντ, πρώην αρχηγός των θρυλικών Led Zeppelin, παρά τα 73 του χρόνια, δεν θέλει να βγει στη σύνταξη και επιμένει πως δεν έχει ακόμα σχέδια να τερματίσει την καριέρα του.

«Οι άνθρωποι συνηθίζουν να μου λένε: “Λοιπόν, πρέπει να έχεις κάνει αρκετά έως τώρα;”» αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Telegraph, ο θρύλος των Led Zeppelin, Ρόμπερτ Πλαντ.

«Αρκετά με την απόσυρση! Φανταστείτε λοιπόν την ευλογία να είμαι 40 χρόνια και περισσότερο στον δρόμο και ακόμα να μην γνωρίζω αρκετά για να σταματήσω. Υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθεις, και μία νέα κατεύθυνση να κινηθείς. Μου αρέσει» τονίζει.

Το να είναι κάποιος μουσικός είναι «έργο ζωής», μια δουλειά που συνεχίζει να του προσφέρει πληρότητα και χαρά πέντε δεκαετίες μετά την πρώτη του είσοδο στο ροκ εν ρολ, προσθέτει ο Ρόμπερτ Πλαντ, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει περισσότερα σόλο άλμπουμ από οποιοδήποτε άλλο μέλος των Led Zeppelin.

Από το 2007 συνεργάζεται με την τραγουδίστρια της bluegrass, Άλισον Κράους, και μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ τους, «Raise the Roof», συνέχεια του βραβευμένου με Grammy «Raising Sand» του 2007.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις