Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Lorne Michaels: H Tina Fey θα μπορούσε άνετα να αναλάβει το Saturday Night Live

Lorne Michaels: H Tina Fey θα μπορούσε άνετα να αναλάβει το Saturday Night Live
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

«Η Τίνα Φέι θα μπορούσε άνετα να αναλάβει τα ηνία του Saturday Night Live», δήλωσε ο επί σχεδόν 50 χρόνια δημιουργός και παραγωγός του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου των ΗΠΑ, Λορν Μάικλς, για την ηθοποιό στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Emmy.

«Η Τίνα είναι εξαιρετική και σπουδαία σε όλα…είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου» εξήγησε ο δημιουργός και παραγωγός του Saturday Night Live, χρίζοντάς την ηθοποιό κατά κάποιο τρόπο ως διάδοχό του, ωστόσο σημείωσε ότι «υπάρχουν επίσης και πολλοί άλλοι άνθρωποι», που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του όταν αποσυρθεί.

Η Τίνα Φέι εντάχθηκε στο Saturday Night Live ως σεναριογράφος το 1997, προτού γίνει αρχισυντάκτρια μόλις 2 χρόνια αργότερα. Μετά την αποχώρησή της το 2006, έγινε showrunner και πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του NBC «30 Rock».

Στην ίδια συνέντευξη, ο 79χρονος παραγωγός επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο. «Θα κάνουμε ένα επετειακό σόου για τα 50 χρόνια τον Φεβρουάριο του 2025, οπότε σίγουρα θα είμαι εκεί μέχρι τότε. Κάποια στιγμή πριν από αυτό θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε», δήλωσε ο Μάικλς.

Το «Saturday Night Live» επιστρέφει στο τέλος αυτής της εβδομάδας, με οικοδεσπότη τον Τζέικομπ Ελόρντι και καλεσμένη την ηθοποιό και τραγουδίστρια Ρενί Ραπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις