Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

«Maestro»: Οι δυνατές ερμηνείες των Μπράντλεϊ Κούπερ και Κάρεϊ Μάλιγκαν ξεχωρίζουν στο 2ο τρέιλερ της ταινίας του Netflix

«Maestro»: Οι δυνατές ερμηνείες των Μπράντλεϊ Κούπερ και Κάρεϊ Μάλιγκαν ξεχωρίζουν στο 2ο τρέιλερ της ταινίας του Netflix
YouTube

Στο φως της δημοσιότητας το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Maestro», τη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Μπράντλεϊ Κούπερ. Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται, παράλληλα, τον διάσημο μαέστρο, συνθέτη και μουσικό, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Το τρέιλερ της ταινίας «Maestro» η οποία φέρει τη σφραγίδα του Μπράντλεϊ Κούπερ, ξετυλίγει μία ιστορία αγάπης μεταξύ του κορυφαίου συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν και της Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Μέσα από υπέροχες μουσικές συνθέσεις σε ασπρόμαυρο και έγχρωμο φόντο η ταινία «Maestro» στον πυρήνα της, είναι μία συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης, ένα ερωτικό γράμμα για τη ζωή και την τέχνη.

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ματ Μπόμερ, Μάγια Θέρμαν-Χωκ, Σάρα Σίλβερμαν, Σκοτ Έλις, Τζος Χάμιλτον, Σαμ Νίβολα και Μύριαμ Σορ.

Σημειώνεται ότι στην πολυαναμενόμενη ταινία ο Κούπερ συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Τζος Σίνγκερ, ενώ έχει αναλάβει μέρος της παραγωγής μαζί με τους Μάρτιν Σκορσέζε, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τοντ Φίλιπς.

Το «Maestro» έκανε πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και απέσπασε ενθουσιώδη χειροκροτήματα διάρκειαςε επτά λεπτών από τους θεατές και διθυραμβικές κριτικές.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, ενώ από τις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται η προβολή της σε πλατφόρμα ροής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις