Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Masterchef 5 – Μαρία Λαζαρίδου: Ο Ιωάννης με φλέρταρε, με ενοχλούν τα ψέματα της Μαρίνας

Masterchef 5 – Μαρία Λαζαρίδου: Ο Ιωάννης με φλέρταρε, με ενοχλούν τα ψέματα της Μαρίνας

MASTERCHEF: H Μαρία Λαζαρίδου μίλησε για όλα. Για τη σχέση της με τον Ιωάννη, τα ψέματα που έχει πει η Μαρίνα και τους πρώην συμπαίκτες της.

Η Μαρία Λαζαρίδου, που αποχώρησε από το Masterchef στο επεισόδιο Τρίτης, ήταν καλεσμένη στη “Φωλιά των Κου Κου” το πρωί της Τετάρτης. Η Μαρία μίλησε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής για σχέση της με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, αλλά και για τα ψέματα που είπε η Μαρίνα Ντεμολλάι.

«Ήθελα να συνεχίσω στο παιχνίδι, δεν περίμενα να φύγω. Όταν μαγείρεψα, κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα μου, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Βγαίνοντας δεν περίμενα αρκετά πράγματα από αυτά που είδα.

Τα αισθήματά μας με τη Μαργαρίτα είναι αμοιβαία, είναι όλα καλά μεταξύ μας, έχουμε μια αληθινή σχέση. Δεν με ενόχλησαν οι επιστροφές, αλλά ότι έπρεπε να παλέψω για τη θέση που ήδη είχα.

Ο Ιωάννης ξέρει τι σχέση έχουμε και το τι αισθάνομαι. Η σχέση μας είναι φιλική και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός», είπε αρχικά η Μαρία Λαζαρίδου.

Η Μαρία Λαζαρίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στην αρχή με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης όχι με λόγια. Αυτό που με ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι δημιουργήθηκε όλο αυτό από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γυρίσω και να το πω.
Η σχέση μου με τη Μαρίνα ήταν ουδέτερη, δεν είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα, ούτε αντιπάθεια υπάρχει από τη δικιά μου πλευρά. 

Όταν βγήκα έξω και είδα όλα αυτά που έχει πει για μένα, απόρησα, που τα σκέφτεται και για ποιο λόγο να κάτσει να πει αυτά τα πράγματα. Δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψή της, με ενοχλούν τα ψέματα, γιατί να λες ψέματα;».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις