Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

«Mean Girls»: Η Τίνα Φέι επιστρέφει στις αίθουσες – Δείτε το τρέιλερ

«Mean Girls»: Η Τίνα Φέι επιστρέφει στις αίθουσες – Δείτε το τρέιλερ

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας της Paramount «Mean Girls» κυκλοφόρησε.

Η ταινία είναι βασισμένη στη θεατρική μεταφορά της ταινίας του 2004 στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το 2018 σε σενάριο που έγραψαν οι Νελ Μπένντζαμιν (Nell Benjamin) και Τίνα Φέι (Tina Fey), η οποία έχει αναλάβει μέρος της παραγωγής υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Σαμάνθα Τζέιν (Samantha Jayne) και Αρτούρο Πέρεζ Τζ. (Arturo Perez Jr).

Σύμφωνα με το ΕW η ταινία του 2004 απέφερε στα ταμεία παγκοσμίως 130 εκατ. δολάρια και έγινε φαινόμενο της ποπ κουλτούρας, ενώ η μεταφορά στο Μπρόντγουεϊ κέρδισε 12 υποψηφιότητες στα βραβεία Tony.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή «από το κωμικό μυαλό της Τίνα Φέι έρχεται μια νέα προσέγγιση στο μοντέρνο «Mean Girls». Η νέα μαθήτρια Cady Heron (Ανγκάρι Ράις – Angourie Rice) που μετακόμισε από την Αφρική στα προάστια του Ιλινόις, καλωσορίζεται από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών «The Plastics» με αρχηγό την Regina (Ρενέ Ραπ -Reneé Rapp) και τα τσιράκια της Gretchen (Μπεμπέ Γουντ -Bebe Wood) και (Κάρεν Αβάντικα- Karen Avantika).

«Όταν η Cady κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της Regina, τον Aaron (Κρίστοφερ Μπράινι -Christopher Briney) βρίσκεται στο στόχαστρο της Regina. Καθώς η Cady σχεδιάζει να καταστρέψει το κορυφαίο αρπακτικό της ομάδας με τη βοήθεια των φίλων της πρέπει να μάθει πώς να μείνει πιστή στον εαυτό της, ενώ περιηγείται στην πιο απαίσια ζούγκλα από όλες. Το λύκειο “North Shore”» σημειώνεται στην περιγραφή.

Το «Mean Girls» θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2024.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις