Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Mean Girls: Τα «Κακά κορίτσια» επιστρέφουν και αυτό είναι το τελικό τρέιλερ

Mean Girls: Τα «Κακά κορίτσια» επιστρέφουν και αυτό είναι το τελικό τρέιλερ

Τα «Κακά κορίτσια» κάνουν reboot! Η ταινία Mean Girls έρχεται στις 12 Ιανουαρίου και λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα, η Paramount έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ. 

Το νέο Mean Girls είναι βασισμένο σε παράσταση που ανέβηκε το 2018 στο Μπρόντγουεϊ. Μια παράσταση που με τη σειρά της ήταν μεταφορά της πρώτης ταινίας, με πρωταγωνίστριες τις Λίντσεϊ Λόχαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Τίνα Φέι και Αμάντα Σέινφιλντ.

Το σενάριο υπογράφουν ο Νελ Μπένντζαμιν και η Τίνα Φέι, η οποία έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής. Την σκηνοθεσία της πολυαναμενόμενης ταινίας έχουν αναλάβει οι Σαμάνθα Τζέιν και ο Αρτούρο Πέρεζ Τζούνιορ.

Η πλοκή είναι η εξής: «η νέα μαθήτρια Cady Heron (Ανγκάρι Ράις – Angourie Rice) από την Αφρική, που μόλις μετακόμισε στα προάστια του Ιλινόις, καλωσορίζεται από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών “The Plastics” με αρχηγό τη Regina (Ρενέ Ραπ – Reneé Rapp) και τα τσιράκια της.

Ωστόσο, όταν θα κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της αρχηγού, τον Aaron (Κρίστοφερ Μπράινι – Christopher Briney) βρίσκει τον εαυτό της θήραμα στο στόχαστρο της Regina.

Καθώς η Cady σχεδιάζει να καταστρέψει το κορυφαίο αρπακτικό της ομάδας με τη βοήθεια των φίλων της, πρέπει να μάθει πώς να μείνει πιστή στον εαυτό της, ενώ περιηγείται στην πιο απαίσια ζούγκλα από όλες».

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις