Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Met Gala 2021: Οι άντρες που τράβηξαν τα βλέμματα στο πιο τρελό πάρτι της μόδας

Met Gala 2021: Οι άντρες που τράβηξαν τα βλέμματα στο πιο τρελό πάρτι της μόδας

Στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το φετινό Met Gala, με αφορμή την έναρξη της νέας έκθεσης του Costume Institute που έχει θέμα: “In America: A Lexicon of Fashion” και θα ανοίξει για το κοινό στις 18 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο event μόδας που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και είναι πάντα ένα θέαμα από εκκεντρικές εμφανίσεις, δεδομένου ότι οι περισσότερες διασημότητες θέλουν να “ευθυγραμμίσουν” τις σχέσεις τους με τη βιομηχανία της μόδας.

Στο φετινό κόκκινο χαλί οι περισσότεροι καλεσμένοι επέλεξαν να φορέσουν επί το πλείστον δημιουργίες αμερικανών σχεδιαστών, πολλές από τις οποίες τράβηξαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογραφικών φακών.

Δείτε μερικές από τις πιο εκκεντρικές και WTF ανδρικές εμφανίσεις στο Met Gala 2021, οι οποίες θα είναι το θέμα για το οποίο θα μιλά όλος ο κόσμος της μόδας τις επόμενες ημέρες.

Timothée Chalamet: Ο ηθοποιός Timothée Chalamet φόρεσε ένα ολόσωμο λευκό σατέν κοστούμι Haider Ackermann σε συνδυασμό με λευκά high-top Converse.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις