Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Met Gala 2022: Με κόσμημα αξίας 6,6 εκατ. δολαρίων η Ναόμι Κάμπελ

Met Gala 2022: Με κόσμημα αξίας 6,6 εκατ. δολαρίων η Ναόμι Κάμπελ

Ο φετινός ενδυματολογικός κώδικας του Met Gala 2022 απαιτεί από τους καλεσμένους του εμφανίσεις από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900, με την καλύτερη «Επιχρυσωμένη Λάμψη (Gilded Glamour)».

Θέμα της βραδιάς αποτελούσε το δεύτερο μέρος της έκθεσης «In America: An Anthology of Fashion». Το πρώτο μέρος της έκθεσης, άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο, όπου πραγματοποιήθηκε εκτάκτως, το Met Gala του 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του γκαλά κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση με υπέροχα σπάνια κοσμήματα. Τα συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ, με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», το οποίο σύμφωνα με τη Jacob & Co., κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, ανέφερε στο InStyle ότι χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων, και να το δημιουργήσει.

Η εμφάνιση της Κάμπελ ολοκληρώθηκε φορώντας κοσμήματα ακόμα και στο πρόσωπό της, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα το συγκεκριμένο περιδέραιο τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε στο tlife.gr όλες τις εμφανίσεις στο Met Gala 2022.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις