Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Mission: Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ αποθεώθηκε στη Ρώμη

Mission: Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ αποθεώθηκε στη Ρώμη

Πρεμιέρα στη Ρώμη έκανε η νέα ταινία των Επικίνδυνων Αποστολών, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ. Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One φέρνει… νέες περιπέτειες για τον «Ίθαν Χαντ».

Μαζί με τον Τομ Κρουζ, στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Mission: Impossible στη Ρώμη, ήταν όλο το λαμπερό καστ και φυσικά ο Κρίστοφερ Μακ Κουόρι, σκηνοθέτης, παραγωγός και εκ των σεναριογράφων του τελευταίου blockbuster των Paramount/Skydance.

Στα επιβλητικά σκαλιά της Piazza Di Spagna στη Ρώμη, ο Τομ Κρουζ μαζί με τους Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Χέιλι Άτγουελ, Βανέσα Κίρμπι, Χένρι Τσέρνι, Πομ Κλεμεντίεφ, Εσάι Μοράλες και τους άλλους ηθοποιούς της ταινίας, αποθεώθηκαν.

Ο Τομ Κρουζ μίλησε στον κόσμο που ήταν μαζεμένος σε μια από τις πιο γνωστές πλατείες της Ρώμης, εκφράζοντας τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στο πλήθος για την υποστήριξή του: «Είναι εξαιρετικό να βρίσκεσαι σε αυτή την εκπληκτική πόλη του κινηματογράφου».

«Υπάρχει μια κοινότητα της οποίας είμαστε όλοι μέρος – διαφορετικοί πολιτισμοί και τρόποι ζωής, όλοι ενωνόμαστε για να απολαύσουμε τον κινηματογράφο» είπε ο Κρουζ. «Είναι κάτι με το οποίο μεγάλωσα, που με ενέπνευσε και με έκανε να ονειρεύομαι και να θέλω να ταξιδέψω στον κόσμο» σημείωσε.

«Στόχος μου από μικρός ήταν να κάνω ταινίες και να ταξιδεύω. Και όχι απλώς να είμαι τουρίστας, αλλά να δουλεύω σε αυτόν τον κόσμο και να κατανοώ τον πολιτισμό τους. Μέσα από τις ταινίες μου, μπόρεσα να το έχω αυτό γιατί όλοι εδώ μου επέτρεψαν να τους διασκεδάσω. Είναι ένα προνόμιο που δεν το είχα ποτέ ως δεδομένο. Είναι το πάθος μου να σας διασκεδάζω και πάντα θα παλεύω για μεγάλους κινηματογράφους και τέτοια εμπειρία για όλους» υπογράμμισε.

Ο Κρουζ απέτισε επίσης φόρο τιμής στον σκηνοθέτη του «Mission: Impossible» αποκαλώντας τον «δημιουργικό αδερφό του». «Βοήθησε σε κάθε ταινία που έχω κάνει τα τελευταία 16 χρόνια» δήλωσε ο Τομ Κρουζ. Ασχολήθηκε με το μοντάζ και τη συγγραφή σε ό,τι έχω κάνει. Είναι ο δημιουργικός αδερφός μου και ένας εξαιρετικός άνθρωπος» εξήγησε.

Γυρίσματα για το Mission: Impossible 7 έγιναν τόσο στη Ρώμη όσο και στη Βενετία. Στους πλακόστρωτους δρόμους της Ρώμης έγιναν πολυάριθμες καταδιώξεις με αυτοκίνητα που είναι πιθανό να μείνουν στην ιστορία των ταινιών δράσης.

Αστειευόμενος ο 60χρονος, πια, Τομ Κρουζ είπε ότι η επόμενη ταινία «Mission: Impossible» θα είναι μιούζικαλ.

Η ταινία «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις