Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

O Luke Evans ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στο BBC με την οικογένεια και τους φίλους του

O Luke Evans ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στο BBC με την οικογένεια και τους φίλους του

O Λουκ Έβανς (Luke Evans) θα παρουσιάσει ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στο BBC One Wales με την οικογένεια και τους φίλους του. «Απλώς, σκέφτηκα ότι είναι απίστευτη ευκαιρία να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω, σε μία χώρα που είναι το σπίτι μου, με την οικογένειά μου, που δεν τη βλέπω για μεγάλο διάστημα», δήλωσε στην WalesOnline.

Ο γνωστός ηθοποιός του 

Τα γυρίσματα για το BBC έγιναν στο Νιούπορτ καθώς ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ βρίσκεται στο τέλος περιοδείας προώθησης του δεύτερου άλμπουμ του «A Song For You» και περνά χρόνο στη γενέτειρά του, την Ουαλία. Σε αυτό το νέο άλμπουμ, ο Λουκ Έβανς (Luke Evans) ηχογράφησε τραγούδια με την ιστορική χορωδία της Ουαλίας Treorchy Male Choir και τη φίλη του, Ουαλή τραγουδίστρια, ηθοποιό και τηλεοπτική παρουσιάστρια Σάρλοτ Τσερτς.

«Έκανα τα γυρίσματα για την οικογένειά μου, οι άλλοι απλά έτυχε να είναι εκεί. Το έκανα για τον παππού μου, τη μαμά και τον μπαμπά μου και όλη την υπέροχη οικογένειά μου που δεν βλέπω και είναι τόσο περήφανοι και με υποστηρίζουν, οπότε αυτό είναι ένα ζωντανό σόου», ανέφερε.

«Δεν είχα σκοπό να ηχογραφήσω άλλο άλμπουμ χωρίς να υπάρχει κάτι από την Ουαλία σε αυτό», τόνισε ο ηθοποιός. «Έχω δώσει αγώνα για να μάθει ο κόσμος ότι είμαι Ουαλός ηθοποιός, ότι είμαι Βρετανός ηθοποιός. Είμαστε μία μικρή χώρα, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε στην παγκόσμια σκηνή του αθλητισμού, του πολιτισμού, της μουσικής, της μόδας, της γαστρονομίας, της ποίησης, τα καταφέραμε τόσο καλά. Και είμαι περήφανος», πρόσθεσε.

Ο Λουκ Έβανς μετακόμισε στο Λονδίνο ως έφηβος, με υποτροφία στο London Studio Centre, και έδειξε το ταλέντο του στο τραγούδι και την υποκριτική στο West End πριν τον καλέσει το Χόλιγουντ σε ρόλους σε δύο από τις κινηματογραφικές σειρές με τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, The Hobbit και Fast & Furious.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η αγάπη του για τη μουσική γεννήθηκε όταν άρχισε να ακούει τα παλιά LP του πατέρα του, των Έλτον Τζον, Πετούλα Κλαρκ, Abba και Queen και τόνισε πως ο τίτλος του νέου άλμπουμ του προέρχεται από τραγούδι του Ντόνι Χάθαγουεϊ, αγαπημένου της οικογένειάς του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις