Lifestyle

O Νικόλαος έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το διαζύγιο από την Τατιάνα Μπλάτνικ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πέντε μήνες μετά το διαζύγιό του με την Τατιάνα Μπλάτνικ ο Νικόλαος έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του.

Ο Νικόλαος έδωσε το παρών στο Μουσείο της Ακρόπολης με αφορμή την ολοκλήρωση της έκθεσης του Αμερικανού φωτογράφου Robert McCabe.

Πόζαρε μάλιστα με την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και την αδελφή της, Χριστίνα.

«Η ιδέα για τη διοργάνωση της έκθεσης «Χαίρε Ξένε, στη χώρα των ονείρων»,  με τις φωτογραφίες του Robert McCabe, γεννήθηκε, μέσα από το όραμά μας για τον ελληνικό τουρισμό,  που υπηρετεί το μέτρο, την ισορροπία, τον σεβασμό στον άνθρωπο, τη φύση, τις παραδόσεις του τόπου μας. Γιατί μέσα από τις φωτογραφίες του Robert McCabe, αποτυπώνεται μια Ελλάδα διαχρονική, γεμάτη συναίσθημα, αυθεντικότητα, ιστορία», είπε στον χαιρετισμό της  η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

kefalogianni nikolaos panoulis
Φωτογραφία: Panoulis

 

Να σημειωθεί ότι η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε αίσθηση, καθώς ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν είχα τηλεόραση σπίτι για 9 χρόνια, πήγα αγόρασα βιβλία και κάθισα και μόνασα»
«Ο καθένας από εμάς θα ήθελε να πληρώσει λιγότερο φόρο, να έχει μαύρα χρήματα - Eίναι στην ιδιοσυγκρασία μας να θέλουμε και εμείς να κερδίσουμε για την πάρτη μας», είπε ο ηθοποιός
Αλέκος Συσσοβίτης