Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Oscars 2022: Η Κρίστεν Στιούαρτ αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με την αρραβωνιαστικιά της στο κόκκινο χαλί

Oscars 2022: Η Κρίστεν Στιούαρτ αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με την αρραβωνιαστικιά της στο κόκκινο χαλί
Φωτογραφία Reuters

Η Κρίστεν Στιούαρτ απολαμβάνει τη βραδιά των Όσκαρ καθώς είναι υποψήφια για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Spencer», στην οποία ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η γνωστή ηθοποιός συνοδεύεται από την αρραβωνιαστικιά της, την Ντύλαν Μάιερ, ενώ μοιράστηκαν κι ένα τρυφερό φιλί στο κόκκινο χαλί.

Η Κρίστεν Στιούαρτ κέρδισε την υποψηφιότητά της στα Όσκαρ για την ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία κατάφερε να ενσαρκώσει με τον δικό της τρόπο, όπως έχει δηλώσει η ίδια.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορούσα να την ακούσω. Μπόρεσα να υιοθετήσω μία βρετανική προφορά, αλλά είχα την αίσθηση ότι δεν ήταν αυτή (η Νταϊάνα)», είχε δηλώσει η Κρίστεν Στιούαρτ στη Nικόλ Κίντμαν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τους για το Variety.

«Εμφανίστηκε μέσα μου περίπου μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, οπότε κατάφερα να σχετιστώ μαζί της πλήρως. Έγινε ένα είδος φίλης. Από τους καλύτερους σου φίλους παίρνεις τα καλύτερα. Την τελευταία στιγμή, στάθηκα τυχερή, το είχα, ή τέλος πάντων πήρα ό,τι μπορούσα να πάρω».

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της στο αμερικανικό περιοδικό In Style, πριν από δύο χρόνια, όταν είχε δηλώσει: «Την πρώτη φορά που βγήκα ραντεβού με κορίτσι, με ρώτησαν αν είμαι λεσβία και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα “Θεέ μου, είμαι 21 ετών!”».

Η Κρίστεν Στιούαρτ και η Ντίλαν Μάιερ είναι μαζί από το 2019, ενώ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός φιλμ, αφού η Μάιερ είναι σεναριογράφος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις